BitcoinCardanoKrypto News

Cardano Foundation veröffentlicht ihren Activity Report 2023: Dezentralität und starke Partnerschaften im Fokus

Cardano Foundation Offentliggør Årsrapport for 2023

Die Cardano Foundation har netop udgivet deres årlige rapport for 2023, der fokuserer på organisationens operationelle modstandskraft, brugeruddannelse og Cardanos generelle adoption. Rapporten, der blev fremlagt af BTC-ECHO, har til formål at give et detaljeret indblik i organisationens aktiviteter og resultater for det forgangne år.

CEO for Cardano Foundation, Frederik Gregaard udtaler, at rapporten er en vigtig mulighed for at evaluere organisationens fremskridt og resultater. Trods organisationens begrænsede størrelse roser han teamet for deres fremragende arbejde.

Cardano har markeret sig ved at opnå mere end 2.000 dages uafbrudt drift, hvilket fremhæves som et resultat af netværkets decentralitet. Selv da mere end 50% af knudepunkterne fejlede på grund af en fejl, var resten af operatørerne i stand til at opretholde driften af blockchainen. Dette viser netværkets modstandsdygtighed og decentralitet.

Rapporten viser også, at den gennemsnitlige sundhed af blokproduktionen var på 97%, og at blockchainen støtter sig til mere end 3.100 Staking Pools. Organisationen har desuden aktivt overvåget staking pools for at opdage og håndtere anomalier tidligt.

I det forgangne år har Cardano Foundation opfyldt deres mål om at fremme decentral styring af Cardano-økosystemet i den igangværende periode af Cardano-roadmapet, Voltaire. Organisationen har aktivt deltaget i dette gennem et passende Cardano Improvement Proposal (CIP).

Derudover har Cardano etableret flere partnerskaber med virksomheder i den virkelige verden for at bidrage til væksten af økosystemet. Dette inkluderer partnerskabet med Brasiliens statslige energiselskab Petrobras samt en alliance med UNHCR om støtte til hjemløse mennesker.

Cardano Foundation gentager også deres indsats for udvikling af open-source-infrastrukturen. Trods faldet i antallet af fuldtids- og samlede udviklere for Cardano i det sidste år, har organisationen formået at lancere nye initiativer såsom en ny Cardano Explorer, en identitetswallet og et nyt open-source-programmeringssprog, Aiken.

Top  Ethereum-Bullen streber mod 5.000 dollar - kan det lykkes allerede i juni?

Med disse fremragende resultater og partnerskaber ser fremtiden lys ud for Cardano og dets fortsatte bidrag til blockchain-verdenen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button