AltcoinsCardanoDogecoin

Binance hyrer tidligere Senior Vice President of Compliance tilbage som viceleder for overholdelse

Binance ansætter tidligere senior vicepræsident for overholdelse, Steve Christie, som sin vice-overholdelsesdirektør. Ifølge en nylig meddelelse vil Christies primære ansvar være at forbedre Binance’s overholdelsesramme ved at samarbejde med reguleringsmyndigheder, branchefolk og andre interessenter. Hans omfattende overholdelseserfaring og kendskab til virksomheden gør ham velegnet til rollen.

Steve Christies tilbagevenden følger en periode, hvor han fokuserede på personlige forhold og familie. Han overtager stillingen, der blev ledig efter Kristen Hecht, Binance’s tidligere vice-overholdelsesdirektør og global chef for rapportering af hvidvaskning af penge. Christie vil arbejde tæt sammen med Noah Perlman, virksomhedens overholdelsesdirektør.

Perlman udtrykte tillid til Christies evner og sagde, at hans tidligere periode hos Binance havde bidraget betydeligt til overholdelsesteamets vækst og udvikling. “Steves kendskab til Binance og dybe overholdelsesevne gør ham til den perfekte person til at antage DCCO-rollen,” udtalte Perlman. Han understregede, at overholdelse er et stadigt udviklende felt, og Christies ekspertise har været afgørende for at hjælpe Binance med at navigere gennem nye udfordringer og ændringer. Ved at gøre overholdelse til en forretningsfremmende faktor og en driver for bæredygtig branchefremgang vil Christies tilbagevenden yderligere styrke Binance’s forpligtelse til reguleringsmæssig overholdelse.

Sidste måned afslørede Binance sit joint venture-krypto-udveksling, Binance Thailand, i samarbejde med Gulf Innova, et datterselskab af Gulf Energy Development. Binance Thailand, forkortet som Binance TH, tilbyder en platform til digital aktieudvekslingstjenester med thailandske baht-handelspar. Det har også integreret sig med lokale banker i Thailand og indgået et partnerskab med Binance Kazakhstan for mæglertjenester, alt under tilsyn af Thailands SEC.

Flytningen kom, da Binance. US og dets globale moderselskab, Binance, har stået over for regulerende undersøgelser i de seneste måneder. I juni indledte Securities and Exchange Commission (SEC) en håndhævelsesaktion mod dem og anklagede dem for salg af uregistrerede værdipapirer. SEC-søgsmålet navngav Binance-stifteren Changpeng Zhao som en af ​​sagsøgerne og anklagede ham for at kontrollere Binance. US, på trods af at han hævdede, det opererede uafhængigt.

Top  Meme-coin kollapser efter anklager om svindel: GROK mister 74% af sin værdi på kort tid

I november trådte Zhao tilbage som administrerende direktør og indrømmede en overtrædelse af hvidvaskning af penge og accepterede at betale en bøde på 50 millioner dollars. Binance som virksomhed indgik også et forlig med Justitsministeriet, Finansministeriet, Commodity Futures Trading Commission og Office of Foreign Assets Control og betalte en betydelig bøde på 4,3 milliarder dollars. Ikke desto mindre forventes det, at Binance vil opretholde sin position som den dominerende globale børs, selv efter at have indgået et forlig med det amerikanske justitsministerium. Nogle analytikere hævdede endda, at forliget mellem Binance og justitsministeriet er en favorabel løsning for både Binance-stifteren Changpeng “CZ” Zhao og virksomheden selv.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button