Altcoins

Gründer Meow von Jupiter reagiert auf Kritik efter massiv JUP-Flugabwurf på Solana

Jupiters pseudonymer Gründer Meow har hørt klagerne over den massive JUP flykapning på Solana i går og insisterer på, at kritikerne har misforstået alt.

“Du ved, hvad der falder mig, folk? “Hvor mange mennesker forstår ingenting,” sagde Meow i dag i Rug Radios live “FOMO Hour” om krypto-påvirkere, der skubber tilbage på tilbagegangen. “De forstår kun køb/salg.”

Decentraliseret udvekslingsaggregator (DEX) Solana Jupiter lancerede det største luftdump hidtil i 2024 onsdag og tilbød i alt 1 milliard JUP-tokens til at hævde – en værdi på over 700 millioner dollars til gårsdagens topkurs. Solana-netværket holdt stand, JUP’s pris eksploderede, og næsten en halv million tegnebøger har allerede hævdet deres dele.

Ikke desto mindre var der modreaktioner. Virale tweets har skildret luftdumpet som et token-salg af Jupiter’s grundlæggere – klædt som en ICO. Dette skyldes en 250 millioner JUP-startlikviditetspool, som holdet etablerede ved hjælp af tokens, taget fra halvdelen af holdets 10 milliarders JUP-tilbud.

Meow – kendt for sine essaylignende tweets – har brugt det meste af torsdagen hidtil til at reagere og afvise, hvad han betegner som “FUD” omkring luftdumpet, formålet med startpoolen og spørgsmålet om, hvad der sker med disse tokens, når poolen lukkes.

Ifølge Meows tweets og kommentarer i showet står de 250 millioner JUP, der blev stillet til rådighed for startlikviditetspoolen, til salg for alle i syv dage fra starten. Derefter sagde Meow, at tokens (JUP og USDC) ville blive taget tilbage til holdets skattekammer eller brugt til at understøtte andre likviditetspools.

Jupiter’s grundlægger sagde yderligere, at alle disse oplysninger var klare for enhver potentiel køber i dagene op til lanceringen. “Alt, hvad de skulle gøre, var at læse det, før de efterlignede det,” sagde han.

Top  Kryptokurser stiger på søndag formiddag: Bitcoin, Ethereum, Litecoin og flere andre oplever positive udsving.

Meow forklarede i tweets, at denne tilgang med en af holdet finansieret startlikviditetspool midt i det store luftdump skal gavne JUP-ejerne. Og hvis holdet viser, at token har værdi, og poolens tokens på slutningen af perioden på syv dage er mere værdifulde end i starten, så er det efter Meows mening et fair resultat.

Og for enhver, der ikke kan lide Jupiter’s tilgang eller føler, at Meows forklaring ikke afhjælper deres bekymringer, sagde han til “FOMO Hour”-holdet, at de har en let udvej, så længe startpoolen forbliver aktiv i seks dage mere.

“Jeg vil fortælle folk, ved du – had alt, hvad du vil i seks dage. Til denne pris kan du altid sælge, uanset hvor [stor en] Dump det er. Der er altid denne pool, du straks kan kaste dig ind i.”

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button