BitcoinKrypto News

El Salvador fortsætter sin Bitcoin-satsning under præsidentvalg: Bitcoin som lovmæssigt betalingsmiddel forbliver, hvis Bukele vinder en ny periode

El Salvador og dets Ambitioner om Bitcoin

El Salvador fortsætter ufortrødent med sine planer om at gøre Bitcoin til lovligt betalingsmiddel. Den nuværende præsident, Nayib Bukele, har insisteret på at fortsætte denne kurs, hvis han vinder genvalget.

Bitcoin som lovligt betalingsmiddel

Felix Ulloa, landets vicepræsident, bekræftede i et interview, at Bitcoin fortsat vil være lovligt betalingsmiddel, hvis præsident Bukele forbliver ved magten. Ulloa påpegede også, at godkendelsen af flere Bitcoin Exchange Traded Funds (ETFs) i USA den 10. januar var et positivt tegn for landets Bitcoin-politik.

Bukeles kontroversielle lederskab

Bukeles kontroversielle stil og hans beslutning om at gøre Bitcoin til lovligt betalingsmiddel har tiltrukket opmærksomhed fra både indenlandske og internationale kritikere. Hans regering er blevet rost for at gøre landet sikrere, men samtidig kritiseret af menneskerettighedsgrupper for hårdhændet fremgangsmåde, herunder opførelsen af et megafængsel og massearrestationer.

Bitcoin-Stadt og visumprogram

I tilfælde af genvalget har regeringen planer om at realisere “Bitcoin-Stadt” – en teknologivenlig by finansieret af Bitcoin-støttede obligationer. Desuden har El Salvador annonceret et visumprogram, der tilbyder udenlandske investorer, der investerer 1 million US dollars i Bitcoin eller Tether, et visum og opholdstilladelse i landet.

Udfordringer med Bitcoin-adoption

Selvom præsident Bukele er populær blandt salvadorianerne, har Bitcoin stadig haft svært ved at vinde bred accept i landet. Selvom virksomheder er forpligtet til at acceptere Bitcoin som betalingsmiddel, er brugen af kryptovalutaen til daglige indkøb stadig begrænset.

El Salvador står over for både beundring og kontroverser i forbindelse med dets ambitiøse Bitcoin-politik. Uanset udfaldet af præsidentvalget synes landet fast besluttet på at fortsætte med at udvikle sig som en pioner inden for kryptovaluta.

Top  Ethereum-priser forventes at falde under $2500 - hvad betyder det for investorerne?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button