RegulationRegulierungRipple

Ripple skal offentliggøre sine årsregnskaber: SEC vinder endnu en sejr i retssagen

Ripple må offentliggøre sine årsregnskaber for 2022-2023 i retssag mod SEC

In en nylig indgivet retsdokumentation er det blevet fastslået, at Ripple skal offentliggøre sine årsregnskaber for 2022-2023 i sit retsforløb mod den amerikanske børsmyndighed SEC. Magistratsdommer Sarah Netburn har underskrevet anmodningen, der fastslår, at retten ikke ser nogen grund til at afkorte undersøgelsen ved at nægte adgang til information, der kan være vigtig for at afslutte sagen.

En sejr for SEC i langvarig retssag

I den oprindeligt indgivne klage fra december 2020 hævder SEC, at Ripple har indsamlet 1,3 mia. USD gennem salg af XRP, som ifølge myndigheden er ulovlige uregistrerede værdipapirer. Ud over at skulle offentliggøre sine årsregnskaber skal krypto-betalingsprotokollen også fremlægge “aftaler om ‘institutionelle salg’ efter klagen”, da SEC hævder, at dommeren skal vurdere Ripples adfærd efter klagen for at afgøre, om der er behov for en midlertidig forføjning.

Ripple har imidlertid protesteret imod anmodningen og hævder, at deres adfærd efter klagen er i overensstemmelse med rettens afgørelser. Retten er dog ikke overbevist om, at fremlæggelsen af disse kontrakter vil lede til en unødvendig eller dyr “mini-retssag”.

Ripple skal også besvare spørgsmål om indtægterne fra institutionelle XRP-salg efter klagen. Ripple synes at være enig i dette krav, men hævder, at deres kontrakter ikke forpligtede dem til en specifik transaktion. Da SEC har dokumenteret, at disse oplysninger kan hjælpe retten med at udarbejde foranstaltninger, skal Ripple svare på anmodningen.

Ripple-CEO udtaler sig om sagen

Før den seneste retsafgørelse besluttede SEC at afslutte sagen mod Ripple CEO Brad Garlinghouse og bestyrelsesformand Chris Larsen i oktober 2023. Garlinghouse udtalte dengang: “I næsten tre år har Chris og jeg været genstand for ubegrundede anklager fra en skurkagtig tilsynsmyndighed med en politisk dagsorden. I stedet for at lede efter kriminelle, der stjæler kundemidler til off-shore børser, der kurtiserer politisk favor, har SEC forfulgt de gode.”

Top  Bitcoin, Ripple, Bitcoin Cash og Ethereum: Sådan bevæger kurserne sig søndag formiddag

Det er endnu ikke klart, hvordan denne retssag vil påvirke Ripple og XRP’s fremtidige udvikling og position på det globale marked.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button