BitcoinKrypto News

Bitcoin-markedet på vej mod en ny rekord? Teknisk analyse tyder på mulig kursstigning.

Bitcoin-markedet skyder igen i vejret og når en milepæl på $47.500, en pris, hvor der tidligere har været meget modstand. Det er interessant, at vi er kommet så hurtigt hertil, da Bitcoin de seneste dage har været meget optimistisk. Spørgsmålet er nu, om vi har momentum til at bryde igennem denne toppunkt. Sandsynligvis vil der være en tilbageslag, men det kan kun nå ned til $40.000, hvilket ikke vil ændre meget.

Teknisk analyse af Bitcoin

Der er en del tekniske indikatorer at tage hensyn til. Både den 20-dages EMA og den 50-dages EMA er mellem de nuværende og tidligere priser. Hvis markedet stiger igen, vil det tidligere højdepunkt på $49.150 være et vigtigt niveau at bryde igennem. Hvis det lykkes at bryde igennem, kan markedet muligvis stige til $52.000.

Årsager til stigningen

En stor del af stigningen kan tilskrives de globale centralbanker, der begynder at lette pengepolitikken, samt tilgængeligheden af en ETF. Det er vigtigt at forstå, at selvom der er en ETF, der kan øge den institutionelle efterspørgsel, er der stadig en vis korrelation mellem ETF’et og spotmarkedet for Bitcoin.

Spekulativt instrument

Det er vigtigt at overveje, om der er en reel nytteværdi i Bitcoin. På nuværende tidspunkt bruger de fleste det kun som et spekulativt instrument, og det forventes, at Wall Street også vil deltage i denne konkurrence. Hvis markedet skulle vende, og falde under $38.000, kan det rette fokus mod $35.000, hvor den 200-dages EMA ligger. Men på nuværende tidspunkt ser det ikke sandsynligt ud.

Top  Mt. Gox Treuhänder verlängert Rückzahlungsfrist til 2024

Den tekniske analyse af Bitcoin-markedet peger på en fortsat opadgående tendens, men det er vigtigt at være opmærksom på potentielle tilbageslag. De globale økonomiske faktorer og Wall Streets indflydelse kan have stor indvirkning på markedet, og det er vigtigt at følge udviklingen tæt.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button