BitcoinKrypto News

USD tendierte schwächer – Bitcoin auf Zwei-Jahres-Hoch: Wirtschaftsdaten beeinflussen Währungsmärkte

Dollar svækket af lavere Treasury-renteniveau

Den amerikanske dollar oplevede en svækkelse mandag og blev påvirket af lavere Treasury-renteniveauer, da handlende ventede på yderligere vigtige økonomiske data for at få nye indikationer på timingen af rentesænkninger fra Federal Reserve.

Bitcoin når to-års højdepunkt

Bitcoin steg til et to-års højdepunkt i kølvandet på store tilstrømninger til børsnoterede kryptovalutafonde.

Euro stiger, mens yen venter på BOJ-beslutning

Euroen holdt sig fast efter en stigning på 0,33% fredag, da en beslutning fra Den Europæiske Centralbank ventes torsdag. Yenen forblev tæt på det velovervågede 150-dollarmærke, da investorer forsøgte at vurdere, om Bank of Japan’s tilbagetrækning fra deres negative rentepolitik kunne ske denne måned.

Dollar-indekset falder i tidlig handel

Dollar-indekset, som måler valutaen i forhold til seks vigtige valutaer, herunder euroen og yenen, faldt i tidlig asiatisk handel med 0,07% til 103,79 og nærmede sig dermed bunden af det seneste måneds område på 103,43-104,97.

Renditeniveau påvirker dollaren

Faldet på dollar-indekset var delvist påvirket af svage data inden for fremstillingssektoren og byggeriet, hvilket også påvirkede statsobligationsrenterne. Renditen på den 10-årige benchmarkobligation faldt for første gang i to uger til 4,178%, efter at den mandag var på 4,19%.

Forventninger til Fed-data og BOJ-beslutning

I ugens løb vil vigtige økonomiske data såsom ISM-data for fremstillingssektoren og tjenesteydelsessektoren samt månedlige arbejdsmarkedsdata blive offentliggjort. Investorerne venter også på en mulig afslutning af Bank of Japan’s negative rentepolitik på deres møde den 18. og 19. marts.

Top  Bitcoin og andre kryptovalutaer oplever stigninger - hvordan påvirker det markedet?

Bitcoin når højeste niveau siden 2021

Bitcoin steg til $63.500, efter at have nået $64.284,75, det højeste niveau siden november 2021, hvor den satte rekord med $68.999,99.

Artiklen er baseret på aktuelle økonomiske data og analyser af valutamarkedet samt kryptocurrency-markedet. Disse faktorer har bidraget til udviklingen af valutakurser og prisniveauet for Bitcoin i den seneste periode.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button