AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Stigende efterspørgsel: Investorer står klar til at købe Bitcoin ETF’er

Bitcoin ETF’er er begyndt at vinde popularitet, men det ser ud til, at efterspørgslen kun lige er begyndt at stige, mens nogle af markedets største spillere endnu ikke er begyndt at investere, ifølge kryptoaktivermanager Bitwise. I en Twitter-post har Bitwise CIO Matt Hougan opdelt investorer i grupper, der allerede har købt Bitcoin ETF’er, og dem der “snart vil købe Bitcoin ETF’er.”

Skjult efterspørgsel efter Bitcoin ETF’er

Blandt de potentielle købere i sidstnævnte kategori er nogle af verdens største kilder til efterspørgsel, herunder “wirehouse advisers”, “virksomheder” og “institutionelle konsulenter.”

En wirehouse er en full-service mæglerforhandler, der tilbyder en række finansielle tjenester, herunder investeringsbank, handel, forskning og formueforvaltning. Eksempler på store amerikanske wirehouses inkluderer Morgan Stanley, Merrill Lynch og UBS.

Selvom Merrill Lynch og Wells Fargo i starten var tilbageholdende, begyndte de at tillade deres kunder at investere i Bitcoin ETF’er fra BlackRock, Fidelity og andre sidst i den foregående måned. Formueforvaltningsgruppen ønskede at se, om ETF’erne kunne handles effektivt, før de tilbød dem til deres kunder, og baseret på deres handelsvolumen har de vist sig at være ekstremt succesfulde.

I et interview med CNBC sidste uge forklarede Hougan, at en relativt større del af den indledende efterspørgsel på ETF’er kom fra detailkøbere. Nytilkomne i denne blanding er registrerede investeringsrådgivere (RIAs), family offices, hedgefonde, venturekapitalfonde og kapitalforvaltere.

Mange store wirehouses er dog endnu ikke “tilsluttet” til ETF’erne. “Jeg tror, der kommer en endnu større bølge om et par måneder, når de største wirehouses begynder at tænde… men dette har været Bitcoins IPO-øjeblik,” sagde han.

Top  ADA-prisen stiger med +19% under CardanoSummit2023 - er det for sent at købe Cardano?

Virksomhedskøbere af Bitcoin

Når det kommer til virksomheder, forbliver MicroStrategy verdens største virksomhedsejer af BTC, idet de ejer 193.000 mønter pr. marts 2024. Virksomheden annoncerede for nylig en konvertibel obligationsudstedelse på 600 millioner dollars beregnet til at skaffe flere penge til køb af Bitcoin.

Andre store købere Bitwise ser for sig til ETF’erne omfatter fonde, pensioner, suveræner og superstatslige institutioner. Indtil videre er El Salvador det eneste land, der offentligt har bekræftet, at det har tilføjet BTC til dets skatkammer.

I sidste uge hævdede Bloomberg ETF-analytiker Eric Balchunas også, at der er pres på wirehouse-platforme for at tiltrække ETF’er til deres kunder. “De kan lide at se resultater og blive belønnet, men med grassroots efterspørgsel som denne bliver de nødt til at fremskynde,” skrev han.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button