AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

SEC instruerer First Trust og SkyBridge Capital til at markere Bitcoin ETF-ansøgning som forladt

The US Securities and Exchange Commission (SEC) har instrueret First Trust Advisors og SkyBridge Capital, hedgefonden ledet af den tidligere kommunikationsdirektør for Det Hvide Hus, Anthony Scaramucci, om at markere deres ansøgning om Bitcoin-børshandlede fonde (ETF) som forladt.

Reguleringsmeddelelsen, der blev offentliggjort onsdag, angav, at registreringsdokumentet skulle erklæres forladt på grund af manglende respons fra First Trust SkyBridge Bitcoin ETF til tidligere henvendelser fra SEC.

Først indgav First Trust og SkyBridge imidlertid en ansøgning om en Bitcoin ETF i marts 2021.

Deres ansøgning blev dog afvist i januar 2022, ligesom mange andre.

Overraskende genansøgte virksomhederne ikke efter godkendelsen af BlackRocks bitcoin ETF af SEC, selv efter at have foretaget nogle ændringer i deres ansøgning.

Eric Balchunas, en ETF-analytiker hos Bloomberg, udtrykte usikkerhed omkring hvorfor First Trust og SkyBridge valgte ikke at genansøge deres ansøgning efter BlackRocks succesfulde ETF.

I slutningen af januar trak ETF-udbyderen Global X også sin ansøgning tilbage om en spot Bitcoin ETF.

Efter at have stødt på modstand fra SEC i sit første forsøg på at lancere en spot bitcoin ETF i 2021, stødte Global X yderligere forsinkelser ved genansøgning i august 2023.

Global X missede den endelige liste over potentielle ETF’er på grund af dokumentationsproblemer, men det er ikke den eneste, der kom til kort. Pando Asset Management og 7RCC venter også på godkendelse af deres spot bitcoin ETF’er.

Bitcoins pris fortsætter med at ligge omkring $72.000, op med mere end 50% i løbet af den seneste måned.

Den ledende kryptovaluta har for nylig registreret en rekordhøjde på $72.953.

Markedet venter på Bitcoin ETF-optioner.

Sidste uge valgte US Securities and Exchange Commission (SEC) at udsætte beslutningen om at godkende handel med optioner på spot Bitcoin ETF’er.

Top  Blackrocks Bitcoin-Spot-ETF vokser til 2 milliarder dollars på bare 2 uger

Agenturet udvidede svarfristen for Cboe Exchange og Miami International Securities Exchange, begge indsendte bud om at tilbyde optioner på Bitcoin ETF’er.

Analytikere, såsom VettaFi’s Dave Nadig, forudsiger, at introduktionen af BTC ETF-optioner vil tiltrække hedgefonde, der tidligere ikke var involveret i kryptoøkosystemet, og give dem mulighed for at deltage på markedet.

Flere belånte Bitcoin ETF’er er også under overvejelse af SEC, herunder indsendelser fra asset manager Direxion for fem inverse og lange spot BTC ETF’er, ProShares’ fem belånte Bitcoin-fonde og REX Shares’ seks belånte ETF’er.

Det er værd at bemærke, at Bitcoin ETF’er har oplevet den mest succesrige lancering i ETF’ernes historie.

Disse produkter akkumulerede over 30.000 BTC alene i den foregående uge og holder i øjeblikket tæt på $30 milliarder.

Hvis denne tendens fortsætter, kan det skabe et nyt fænomen, hvor efterspørgslen efter Bitcoin overstiger den tilgængelige forsyning og effektivt skaber en Bitcoin ETF-likviditetskrise.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button