BitcoinKrypto News

Bitcoin hat seinen Höhepunkt noch nicht erreicht: Analyse deutet auf weiteren Anstieg hin

Bitcoin: En analyse af potentielle prisstigninger

Bitcoin har sit højdepunkt endnu ikke nået

Hvis du tror, at Bitcoin [BTC] stigningen til $72,000 er enden, siger flere On-Chain-metrikker: “Nej, dette er kun begyndelsen.” En analyse foretaget af AMBCrypto viste, at et stort antal sovende mønter er kommet i omløb.

Langsigtende indehavere og en tilbagegang i diskussionen

En stigning i omsætningen af sovende mønter indikerer, at langsigtede indehavere er interesserede i markedet. Historisk set bekræfter dette en bull-markedstendens. Derudover tydede den sociale dominans på, at BTC kunne stige langt kraftigere end sin værdi på redaktionens afslutning.

DAA og pris divergence

En metrik, vi altid kan vende os til i en bull-markedssituation for at lave bemærkelsesværdige prognoser, er Pris-DAA-divergensen. DAA repræsenterer Daily Active Addresses. Forholdet mellem prisen og Bitcoin DAA har afgørende betydning for at identificere markedets laveste og højeste punkter.

En anden breakout synes at være nært forestående

Teknisk set var købsvolumen af BTC langt højere end salgsvolumen. Dette tyder på, at prisen muligvis vil fortsætte mod $80,000, da sælgerne tilsyneladende er bagud. Derudover er åben interesse (OI) steget, hvilket indikerer en stigning i nettostillingen.

Prismæssigt kunne denne stigning i OI være bullish for Bitcoin, da opadgående trenden kan styrkes. Hvis OI fortsætter med at stige, kan der vises et breakout candlestick på BTC/USD-diagrammet. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at volatiliteten potentielt kan være ekstrem.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button