AltcoinsCardanoDogecoin

UEFA søge efter kryptobørs sponsor for Champions League 2024-2027 cycle.

UEFA på udkig efter kryptobørs-sponsorer til Champions League

UEFA, den europæiske fodbolds styrende organ, søger at sikre sponsorer fra kryptobørs-sektoren til den kommende 2024-2027 cyklus af dens prestigefyldte herre Champions League (UCL) klubkonkurrence. Ifølge en rapport fra Sportcal har interesserede parter indtil den 20. marts til at indsende deres formelle tilbud via e-mail til [email protected].

Rapporten tilføjede, at mens UEFA allerede har modtaget et tilbud i denne kategori, søger organisationen aktivt efter yderligere sponsorer fra kryptobørs-sektoren. Søgningen efter sponsorer begyndte i maj 2022 i samarbejde med Team Marketing, UEFAs klubkonkurrencepartneragentur.

UEFA har etableret partnerskaber med otte globale sponsorer til Champions League for den nuværende kommercielle cyklus, herunder kendte mærker som PlayStation, Walkers/Lays, FedEx, Mastercard, Turkish Airlines og Oppo. Europa League og Conference League, UEFAs sekundære klubkonkurrencer, har sikret sponsorer som Heineken 0.0, Hankook, Enterprise, Swissquote, Just Eat og Bwin.

Selvom intet kryptofirma kom frem som en succesrig byder under en tidligere process, forbliver UEFA forpligtet til at udforske partnerskaber i kryptobørs-sektoren. Just Eat Takeaway.com har for nylig fornyet sit sponsorskab af alle tre UEFA herreklubkonkurrencer for 2024-2027 cyklussen. Aftalen giver Just Eat Takeaway.com den officielle betegnelse som leveringspartner for UEFA’s herre klubkonkurrencer, herunder Champions League.

Kryptofirmaer har i stigende grad forsøgt at markere sig i sportsverdenen gennem betydelige sponsorskabsaftaler med arenaer og hold for at styrke deres synlighed og kundebase. I 2021 brugte Crypto.com $700 millioner på navnerettighederne til den tidligere Staples Center i Los Angeles, der nu officielt hedder Crypto.com Arena.

Crypto.com indgik også en aftale på $175 millioner om at sponsorere UFC. Virksomheden har også indgået i en række andre sportspartnerskaber, herunder med Philadelphia 76ers, Formel 1 Racing og endda med basketball superstjernen LeBron James i sine promoveringsindsatser. FTX, en nu lukket kryptobørs, formåede også at indgå en række sponsorskabsaftaler med sportsselskaber, herunder en 19-årig partnerskabsaftale værd $125 millioner med Miami Heat.

Top  Kraken-stifter Jesse Powell kritiserer skarpt SEC efter retssag og siger, at krypto bør forlade USA

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button