EthereumEthereum ClassicKrypto News

Ethereum lider yderligere tab: Marktdeltagerne bør være opmærksomme på den aktuelle nedadgående tendens

Ethereum oplever fortsat fald på markedet

Ethereum, en af de førende kryptokurver på markedet, har i løbet af de seneste 24 timer oplevet endnu et fald. Med en nedgang på 7 % i denne periode er de ugentlige tab steget til 16 %. Dette har resulteret i en markedsandel for Ethereum på 407 milliarder dollars. Teknisk set er den opadgående tendens stadig intakt, men på grund af de hurtige stigninger i første kvartal 2024 forventes der en afmatning.

Stigende pres på Ethereum

Presset på Ethereum ser ud til fortsat at stige, hvilket potentielt kan føre til yderligere fald i de kommende uger. Salgsvolumen ligger i øjeblikket mellem 21 og 24 milliarder dollars, hvilket indikerer, at sælgerne har overtaget kontrollen og presser yderligere på Ethereum.

Solana udfordrer Ethereum

Samtidig har den højtydende blockchain Solana genereret en handelsvolumen på 6,3 milliarder dollars i weekenden på grund af manien omkring Meme-Coins som BOME og SLERF, hvilket har overskygget Ethereum. Efterspørgslen efter Solana er steget markant på baggrund af succesen med disse Meme-Coins.

Potentiale for opsving med Spot-ETFs

Der spekuleres også i, at Ethereum kunne nå en kurs på 14.000 dollars, hvis Spot-ETF’er bliver godkendt. Dette kunne betyde en genopretning for Ethereum, på samme måde som det var tilfældet efter godkendelsen af et lignende produkt i januar 2024.

Prisanalyse og fremtidige udsigter

I forhold til prisanalysen befinder Ethereum sig i en Bear-Breakout-formation, som det fremgår af dagsdiagrammet. Kryptovalutaen ligger under den dynamiske støtte fra det glidende 20-dages gennemsnit. Sælgere kan muligvis finde indgangspunkter under det tidligere højdepunkt den 17. marts på cirka 3.700 dollars. Umiddelbare mål kunne være de laveste punkter den 5. marts på 3.200 dollars, som svarer til det 50 % Fibonacci-Retracement-Level for handelsområdet fra januar til marts 2024.

Top  Alchemy Pay lancerer Web3 Digital Bank: En løsning for multi-fiat konti til Web3 virksomheder

Alt i alt forbliver situationen for Ethereum udfordrende i øjeblikket, da presset på kryptovalutaen forbliver højt, og der er mulighed for yderligere tab i de kommende uger. Handlende og investorer bør følge udviklingen nøje for at kunne træffe informerede beslutninger.

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button