AnalyseBitcoinEthereum

Solana stiger i værdi, mens Memecoin-handel booster indtægter over Bitcoin

Solana overgår Ethereum i netværksaktivitet; Memecoin-handel øger Solanas indtægter.

Solana, en konkurrent til Ethereum, har oplevet en betydelig stigning i løbet af den seneste uge. Mandag steg prisen på Solana (SOL) for første gang siden november 2021 over 200 dollars. Den anerkendte kryptoanalytiker Ali Martinez forudsiger yderligere vækst.

Ifølge Martinez’ analyse blev det tekniske salgssignal på SOL-diagrammet invalideret, hvilket antyder en positiv tendens for Solana. Dette skete, da kryptovalutaen succesfuldt brød igennem modstandsmærket ved $198, hvilket signalerede muligheden for yderligere prisstigninger og måske begyndelsen på en ny opadgående trend.

Martinez sammenlignede dette med en lignende begivenhed i december og påpegede, hvordan negationen af et tidligere salgssignal for SOL førte til en bemærkelsesværdig prisstigning på 70%, inden det næste salgssignal opstod. Denne analogi tyder på, at historien kan gentage sig og giver grund til optimisme for betydelige vækstmuligheder for Solana-investorer.

Dog ser det ud til, at Solana-prisen er under angreb fra bjørnene midt i den generelle markedskorrektion. Ved redaktionens afslutning blev SOL handlet med et fald på 13,33% til $177 og en markedsdækning på $78,6 mia.

Solana-baserede Memecoins står over for store udsalg

Det ser ud til, at festen er slut for alle Solana-baserede Mememønter. Tidligt i dag oplevede Solana-baserede Mememønter som Book of MEME (BOME), BONK og Dogwifhat (WIF) korrektioner på mellem 20-50%. På den anden side er et andet Solana-baseret Memecoin-projekt, SLERF, i rampelyset.

Efter en imponerende prisstigning har BOME-prisen oplevet en skarp korrektion og er faldet med 50% inden for de seneste 24 timer. Med en aktuel pris på $0,009813 har BOME en markedsdækning på $541 mio. og er den 11. mest handlede kryptovaluta med et dagligt volumen på i alt $2.367.455.325.

Top  Grayscale Bitcoin Trusts Wallet-Adresser identificeret af Arkham Intelligence, der hævder at være verdens andenstørste BTC-ejer

Selvom BOME-prisen er faldet med 55% fra sin ugentlige højdepunkt på $0,026, kan den stadig fremvise en bemærkelsesværdig gevinst på 1000% på ugentlig basis.

Den betydelige salgspresset stammer primært fra BOME’s vigtigste holdingsadresse, sundayfundday.sol. Alene inden for de sidste ni timer har denne førende ejer solgt yderligere 340 mio. BOME-token, hvilket har resulteret i en gevinst på 18.660 SOL. Som rapporteret af Crypto News Flash har Binance undersøgt visse insiderhandelsrapporter for BOME.

Meme-coin-rusen på Solana har faktisk hjulpet SOL-prisen og hele økosystemet. Solanas netværksaktivitet overgik Ethereum.

Token Terminal rapporterede, at Solana indtjente 17,8 mio. dollar i gebyrer på kæden i løbet af de sidste 7 dage i takt med det blomstrende Memecoin-handel og dermed overgik de 17,5 mio. dollar fra Bitcoin. Derudover indtjente Solana mere end 3 mio. dollar dagligt i tre på hinanden følgende dage og opnåede dermed gentagne nye højdepunkter.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button