AltcoinsCardano

Cardano fügt im Jahr 2024 40.000 Smart Contracts hinzu

Cardano oplever en vækst i antallet af Smart Contracts i sit netværk, mens resten af kryptomarkedet tager en pause efter en periode med prisstigninger. Antallet af Plutus-scripts i Cardano-netværket, inklusive Plutus V1 og Plutus V2, har nået 39.032, hvilket repræsenterer en stigning på 171,45% siden begyndelsen af året.

Stigning i antallet af Smart Contracts

Dette betyder, at der nu er 6.439 Plutus V1-scripts og 32.593 Plutus V2-scripts i Cardano-økosystemet. Dagligt tilføjes der cirka 495 nye Smart Contracts, hvilket er en imponerende vækst.

Cardano-Preisanalyse

Prisen på Cardano ligger på $0,60711 med en nedgang på 0,73% på dagen, en nedgang på 18,01% i løbet af den seneste uge og en samlet tab på 2,18% i månedsperioden.

Cardano-Preisprognose

Finanseksperters forudsigelser placerer Cardanos pris mellem $0,945 og $11 ved udgangen af 2024. AI-platforme har et mere optimistisk synspunkt med forudsigelser mellem $1,26 og $8.

Alt i alt har Cardano-økosystemet oplevet betydelig vækst, hvilket kunne påvirke prisen positivt. Det er dog vigtigt at holde sig opdateret på Cardano-nyheder og udføre sin egen forskning, da markedet kan ændre sig uforudsigeligt.

Bliv opdateret om Cardano News

Top  Dezentralisering skaber tilgængelighed for kunstig intelligens (AI)

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button