AnalyseBitcoinShiba Inu

SHIBA INU: Kurssturz setzt sich fort – Was bedeutet das für Investoren?

Shiba Inu: Kursen falder og taber momentum

Shiba Inu Kurs fald fortsætter

Den aktuelle nedadgående tendens for Shiba Inu (SHIB) ser ud til at fortsætte ud over de nuværende 30 %, da den populære Meme Coin mister den støtte, den havde opbygget i de seneste uger. Ved skrivningstidspunktet handles SHIB til $0,00002542, idet coinen har haft svært ved at genindtage støtteniveauet på $0,00002800. Den generelle nedtur på markedet, udløst af faldet i Bitcoin-kursen, har bidraget til dette fald.

Det er interessant at bemærke, at den manglende aktivitet fra SHIB-indehavere er en afgørende faktor for den svigtende kursudvikling. Nye investorer trækker sig væk fra den anden største Meme Token i verden, hvilket afspejles i netværksvæksten. Denne metrik bruges til at vurdere et aktivs tiltrækningskraft, og en nedgang i denne indikator antyder, at Shiba Inu mister terræn. Derudover har en del af udbuddet bevæget sig over i kortsigtede hænder, hvilket gør det mere sårbart over for pludselige salg.

SHIB Kurs-Prognose: Endnu et fald i sigte

Det ser ud til, at Shiba Inus kurs sandsynligvis vil falde yderligere og nå ned til $0,00002268, et niveau der tidligere er blevet testet både som modstand og støtte. En endnu stærkere støtte findes ved $0,00002039, da dette niveau sammenfalder med det 100-dages EMA (Exponential Moving Average). Sandsynligheden for, at kurskorrektionen standser ved dette niveau, er høj, hvilket ville betyde en korrektion på 20 %.

På den anden side kan det 100-dages EMA fungere som et støtteniveau, hvorfra SHIB kan rebounde. Hvis Meme Coin ændrer retning fra dette punkt, kan den potentielt bevæge sig mod modstanden ved $0,00002835. En breakout over denne markør ville modsige den bjørniske teses.

Top  Bitcoin & Co. udvikler sig forskelligt: Her er de seneste kurser på kryptomarkedet

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button