Krypto News

Aktiemarkedet påvirket af US-Notenbanks udtalelser – Gevinster smelter under handelsforløbet

Aktiemarkedet drevet af udtalelser fra US-Notenbanken

Den tyske aktiemarked blev påvirket af udtalelser fra US-Notenbanken, som førte til stigende gevinster. Dog begyndte gevinsterne at aftage i løbet af handelsdagen.

DAX startede 0,03 procent højere ved 18.019,86 punkter. I begyndelsen af handelen steg den midlertidigt markant: Aktieindekset ramte en ny rekord på 18.177,90 punkter. I øjeblikket er stigningen faldet lidt til 0,37 procent med en stand på 18.081,04 punkter.

Tidligere rekorder og forventninger

Dagen før nåede det tyske ledende indeks en ny all-time high på 18.044,49 punkter. Den rekordlukning siden i går er på 18.015,13 enheder. Dermed blev 18.000-punktsmærket overskredet for første gang på lukkeniveauet den 18.00-40.00.

Dow Jones og S&P 500 nåede nye all-time highs på Wall Street aftenen før.

US-Notenbanken bevare styringsrenten – Nedskæringer på vej?

Som i de foregående måneder har US-Notenbanken forventeligt ikke ændret rentesatsen. Fed forventer dog nu en markant højere økonomisk vækst end for tre måneder siden. Alligevel tyder det på, at der i løbet af året vil være yderligere tre rentenedsættelser. Eksperter anser det stadig for sandsynligt, at rentenedsættelsescyklussen starter i juni. “Dette bekræfter fortsat Goldilock-scenariet,” siger en markedsdeltager. Han ser nu mulighed for lavere kortsigtede renter, mens den lange ende stort set ikke har reageret på mødet.

SNB skruer ned for renten

I mellemtiden har den schweiziske nationalbank (SNB) sænket styringsrenten. Den såkaldte SNB-renten er nedsat med 0,25 procentpoint. Dermed ligger den nu på 1,50 procent, oplyste centralbanken torsdag.

Top  Bitcoin og Ethereum oplever markant kursstigning - find ud af hvordan du kan profitere!

BoE med rentebeslutning ved middagstid

Nu handler det om Bank of England, der mødes til pengepolitik ved middagstid. “Efter at inflationstallene senest har været faldende og også er faldet under forventningerne, kan Bank of England også forberede markedet på lempelser,” siger markedsdeltageren.

Artiklen er redigeret af finanzen.net / dpa-AFX / Dow Jones Newswires

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button