AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereumShiba Inu

Top Crypto Gainers Today: Shitcoin Markets Exploding on Solana Blockchain

Som major cryptocurrencies trækker sig tilbage fra deres højder efter Federal Reserves møde, søger handlende, der leder efter en hurtig profit, mod on-chain shitcoin-markederne, mens de jager de bedste krypto gevinster i dag.

Bitcoin (BTC) er faldet til handel i midten af $65.000, ned 4% på dagen. Ether (ETH) falder mod $3.400, selvom begge stadig er markant over onsdagens lavpunkter.

Mens de store cryptos kæmper mod bølger af profit-hæmmet salgstryk, pumper mange nyudgivne shitcoins og meme coins.

Det er især tilfældet for nye meme coins, der bliver lanceret på Solana-blockchainen. Meme coin-handel på Solana er eksploderet i de seneste dage takket være blockchainens lave gebyrer og hurtige transaktioner.

On-chain markeder henviser til markedet for digitale aktiver, der er udstedt direkte på en eksisterende blockchain. For eksempel udstedes Shiba Inu (SHIB) -tokenen på Ethereum som en ERC-20 token.

Disse tokens kan derefter handles på decentraliserede børser (DEX) og måske også på centraliserede børser, hvis de bliver store nok. De henvises ofte til som meme coin (eller shitcoin) markeder, fordi stort set alle kan udstede en token når som helst.

Som et resultat er disse on-chain markeder fyldt med svindel og pumpe-og-dump-ordninger. Men shitcoin-markeder er det eneste sted at finde tokens, der kan stige med 50-100x.

Her er nogle af de bedste krypto gevinster i dag på Solana, som handlende vil overvåge, ifølge DEXScreener.

Top Krypto Gainers I Dag

Koala AI (KOKO)

En nyudgivet shitcoin kaldet Koala AI (KOKO) er steget med 380.000%, ifølge DEXScreener. Dets markedsværdi var sidst omkring $16,2 millioner, med cirka $330.000 i låst likviditet. Derudover har token allerede set næsten $5 millioner i handelsvolumen. Disse er meget imponerende tal for en første handelsdag. Men potentielle investorer bør ikke lade sig rive med. Husk – næsten alle nyudgivne shitcoins er enten svindel eller pumpe-og-dump-ordninger.

Top  Transportoperatører på Jamaica er interesserede i at bruge landets centralbank digitale valuta til betalinger

God of Meme (GODME)

En anden nyudgivet meme coin ved navn God of Meme ($GODME) er steget over 9.000% på 24 timer, ifølge DEXScreener. På trods af over $8,5 millioner i handelsvolumen i de sidste 24 timer er tokenens markedsværdi stadig en lille $800.000. Token har også $140.000 i låst likviditet, hvilket reducerer risikoen for rug pull. Alligevel bør handlende altid gøre deres due diligence, når de træder ind i det meget risikable shitcoin-marked.

Crypto Alternativer at Overveje

Investering i lavkapacitets shitcoins er en meget risikabel strategi. Et uskyldigt udseende projekt kan let vise sig at være svindel, og få store salgsordrer kan nemt drive prisen 80% lavere.

En strategi, der stadig er risikabel, men argumenteres for at have en bedre risiko-belønning, er at engagere sig i crypto presales. Tanken er, at investorer sikrer sig tokens fra kommende, højpotentiale krypto-projekter/protokoller til en rabatteret tidlig pris.

Disse projekter sætter derefter disse midler i arbejde, betaler for protokoludvikling og markedsføring. Mens der kan gå meget galt ved at investere i crypto presales – uforudsete omstændigheder kan forhindre et projekt i at leve op til sin vision – sikrer kyndige presale-investorer rutinemæssigt gevinster på 10x eller mere.

Med hundredvis af presale-projekter der kæmper om investorfonde, har analytikere hos Cryptonews gennemgået markedet. Her er 14 af presale-projekterne med det højeste potentiale.

Bemærk: Crypto er en højrisiko aktivklasse. Denne artikel er kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan tabe hele din kapital.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button