EthereumEthereum ClassicKrypto News

Paul Grewal von Coinbase verteidigt energisch Ethereum gegen die SEC und betont dessen Rolle als Ware, nicht als Wertpapier: Warum regulatorische Klarheit entscheidend ist für die Krypto Welt.

Ethereum: en værdifuld vare, ikke et værdipapir

Efter at Paul Grewal fra Coinbase har forsvaret Ethereum mod SEC’s forsøg på at omklassificere det som et værdipapir, er debatten om ETH’s status intensiveret. Grewal understreger, at Ethereum er en vigtig del af krypto markedet og bør betragtes som en vare, ikke et værdipapir.

Den nuværende situation

SEC’s nylige tiltag mod Ethereum kommer på trods af tidligere udtalelser fra højtstående embedsmænd, herunder Gary Gensler, der bekræftede Ethereum’s status som et ikke-værdipapir. Grewal påpeger, at millioner af amerikanere ejer Ethereum, og at dets dezentrale karakter er afgørende for at anerkende det som en vare.

Anerkendelse som en vare

En vigtig faktor i debatten er også CFTC’s klassificering af Ethereum som en vare. Dette blev styrket ved introduktionen af ETH Futures på CFTC-regulerede børser i 2021. Grewal kritiserer derfor SEC’s forsøg på at omklassificere Ethereum og hævder, at det underminerer den regulatoriske konsensus.

Konklusion

Grewal’s kamp for at bevare Ethereum som en vare markerer en vigtig milepæl i forsvaret for krypto markedets innovationspotentiale. Reguleringsklarhed og konsistens er afgørende for at opretholde tilliden fra investorer og sikre vækst og udvikling i kryptoverdenen.

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Top  Svage eksportdata fra Kina sender asiatiske børser ned og påvirker DAX 30 minutter før Xetra-åbning med en nedgang på 0,4 procent den 15.07.2023

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button