AltcoinsCardanoDogecoin

Pantera Capital vinder bud på Solana tokens i FTX auktion

Pantera Capital Vinder Bids for Solana Tokens i FTX Auction

Pantera Capital, det første kryptofond i USA, vandt nogle af buddene på de 41 millioner låste Solana-tokens under en FTX-materialeauktion denne uge. Ifølge Bloomberg, der citerer en anonym kilde tæt på sagen, tilføjede Pantera til deres gevinster blandt andre budgivere, da 2.000 SOL-tokens blev solgt denne uge.

FTX, en af de største kryptobørser på sin tid, gik konkurs i 2022 og efterlod sine kryptoaktiver låst. Solana (SOL) udgjorde flertallet af disse aktiver, med over 41 millioner tokens der skulle likvideres. De SOL-tokens, som FTX-materialet sælger, er låst under en forudbestemt tildelingsperiode, hvilket betyder, at de ikke kan handles på markedet. Dog vil de gradvist blive tilgængelige i løbet af de næste 4 år.

Disse SOL-tokens har set stor efterspørgsel fra institutionelle investorer, der er ivrige efter at udnytte muligheden for at få fat i noget Solana til nedsat pris. Pantera Capital, en amerikansk hedgefond og venturekapitalfirma, der administrerer 5,2 milliarder dollars i digitale aktiver, er en særligt interesseret part.

Siden begyndelsen af marts har Pantera rejst penge for at oprette en fond til at købe op til 250 millioner dollars værd af låste Solana fra materialet. Og de har haft succes med at vinde nogle af de 2,9 milliarder dollars i SOL, der blev solgt tidligere på måneden sammen med Galaxy Digital til 64 dollar hver, betydeligt under den handelspris på 178 dollar på det tidspunkt.

Dog blev token solgt til en højere pris end det forrige auktion. Kilden fra Bloomberg afslørede ikke den præcise pris, men den vil blive offentliggjort, når salgsoplysningerne bliver offentliggjort: “Der forventes flere auktioner.”

Top  Binance delister Monero og andre kryptovalutaer: Hvad betyder det for investorer?

FTX Estate Auction Shakes Up Crypto Market

Disse nedsatte salg rejser bekymringer om FTX’s evne til at tilbagebetale gæld og har udløst anklager om overtrædelser af kreditorrettighederne. De fireårige låste salgsbetingelser har ført til utilfredshed, hvilket påvirker Solanas markedsstabilitet og sætter fokus på den volatilitet og risiko, der er forbundet med kryptoinvesteringer.

Prisaktionen efter rapporten angiver en negativ stemning omkring Solana, som har set SOL-prisen retrace 2,3% siden offentliggørelsen. Yderligere tilbagegang er mulig, da de fulde salgsoplysninger endnu ikke er blevet offentliggjort.

På den anden side mener nogle, at nyheden er et bullish tegn for Solanas fremtid, da store aktører i branchen viser fornyet tillid til dens langsigtede præstation.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button