AltcoinsShiba Inu

Stigning i walaktivitet og nye udviklinger: SHIB oplever store bevægelser på markedet

Shiba Inu (SHIB) oplever stigning i walaktivitet

Stigning i walaktivitet

Shiba Inu (SHIB) har for nylig set en markant stigning i walaktivitet, hvilket tyder på større handler med tokenen. Denne stigning på hele 268 % viser, at store SHIB-indehavere enten køber eller sælger aktivt, med transaktioner på over 100.000 USD, der har nået 24 millioner USD inden for de seneste 98,12 timer.

Data fra IntoTheBlock

Data fra IntoTheBlock viser en betydelig stigning i store transaktioner med SHIB, fra 1,07 billioner SHIB den 28. april til 4,17 billioner SHIB den 29. april. På trods af denne stigning i walaktivitet har SHIB dog oplevet et fald på 12,05 % i løbet af den seneste uge, hvilket indikerer komplekse markedsdynamikfaktorer.

Andre udviklinger

Der er sket flere udviklinger i Shiba Inu-økosystemet, herunder opdateringen af samlekortspillet Shiba Eternity (CCG) til version 1.2.7 for at forbedre spillerinteraktionen. Derudover udvider ShibaSwap, projektets decentrale børs (DEX), sig ved at integrere Shibarium, hvilket forbedrer sikkerheden og interoperabiliteten for brugerne.

Nye handelsmuligheder

Endvidere er handelsparret SHIB/JPY blevet noteret på Binance Japan, hvilket åbner op for nye handelsmuligheder for SHIB-indehavere og udvider projektets rækkevidde på det japanske marked. Disse udviklinger afspejler en dynamisk udvikling i Shiba Inu-markedslandskabet, med øget walaktivitet og forbedringer af økosystemet.

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Top  Altcoin-markedet oplever konsolideret prisaktion - ETH-baserede tokens lider størst korrektur

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button