AltcoinsDeFiEthereum

Saga lancerer farverige titelkampagne med “Power Level Over 9,000” Airdrop, der tiltrækker store mængder af spillere og investorer

Saga – Blockchain med fokus på Gaming

Saga er en Layer-1-Blockchain med en tydelig fokus på gaming, og platformen har for nylig skabt stor opmærksomhed omkring dens Mainnet- og Token-lancering ved at lancere en Play-to-Airdrop-kampagne og belønnende DeFi-staking i forskellige netværk. Men incitamenterne stopper ikke her. Saga er nu klar til at starte en ny bølge med farverige titelkampagner.

Power-Level Over 9.000 Airdrop-kampagne

Den spændende “Power-Level Over 9.000” Airdrop-kampagne, opkaldt efter en “Dragon Ball Z” reference, der er blevet et internet-meme, blev først afsløret i april. Kampagnen er baseret på partnerskaber med over 100 projekter i diverse kæder, herunder spil og andre decentraliserede apps.

Fordeling af krypto-tokens og NFTs

Inden for rammerne af kampagnen vil krypto-tokens og NFTs fra disse partnere blive distribueret til SAGA-ejere, der indsætter deres tokens inden for netværket. Saga har allerede foretaget det første snapshot af SAGA-token stakere til den første bølge af belønnings “Tresorer”, der vil blive sendt til berettigede brugere.

Token-belønninger og værdi

Snapshotet blev taget den 26. april i block 262.311 for Saga-netværket, og netværket vil tildele 3 millioner SAGA, svarende til en værdi på cirka 10,2 millioner dollars ved den nuværende pris på 3,40 $. Brugere med over 101 SAGA indsat eller dem, der har indsat mindst 95 % af deres SAGA Genesis-Airdrops siden Mainnet-starten den 9. april, vil modtage en del af belønningerne.

Planlagt uddeling af belønninger

Det er endnu ikke klart, hvornår Saga vil begynde at distribuere de første “Tresorer” med token-belønninger, men en side med krav vil blive åbnet cirka en uge før distributionen. De første “Tresorer” vil blive brugt til at forfine godkendelseskriterierne, før den bredere liste over partner-Airdrops udrulles.

Top  BlackRock tokenisiert Private Equity Fonds auf Ethereum-Blockchain: Wie wird der Markt beeinflusst?

Partnerskaber og fremtidige drops

Saga har allerede sammensat mere end 100 partnerprojekter på tværs af kæder for at bidrage med tokens og NFTs til fremtidige drops. Blandt de annoncerede partnere er Avalanche-baserede first-person shooter Splash, samt Ethereum-spil som The Sandbox og Wilder World.

Saga positioneres som en “Layer-1 til at starte Layer-1s”, hvilket betyder, at netværket er designet til at muliggøre projekter at lancere deres egne dedikerede kæder i stedet for at opbygge alt på en enkelt Mainnet. Derudover er netværket også designet som et supplement til andre kæder, så projekter kan bygges på tværs af netværk og om nødvendigt trække på Saga’s “Chainlets” struktur for at understøtte deres apps.

Foruden spilfokus har Saga også etableret deres egen spil-publiseringsafdeling kaldet Saga Origins, som har til formål at udgive spil, der er “provokerende, ekspansive og kompromisløse”, ifølge CEO og medstifter Rebecca Liao ved et interview med Decrypt’s GG i april.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button