Analyse

Solana stiger med 27,2 % – Hvordan påvirkes prisen i den kommende periode?

Solana [SOL] har i løbet af de seneste seks dage oplevet en imponerende stigning på 27,2 %, men denne stigning har ikke resulteret i yderligere købspress. Trods denne momentumskift forventes det, at prisspændet forbliver det samme.

Solana befinder sig igen på de højeste niveauer i prisspændet fra sidste måned. Modstanden omkring $160 syntes at modstå opadgående pres.

Nyhed om, at NFT-salget på Solana-netværket oplevede stor succes, satte ekstra positivt fokus på platformen. Dette indikerede en mulig prisstigning på grund af den stigende efterspørgsel. Selvom der har været en kortvarig opadgående prisbevægelse i de seneste dage, er der dog mulighed for et tilbageslag.

Den månedlige rækkevidde og $160-zonen

På 12-timers diagrammet viste Solanas struktur sig at være bullish. I april faldt prisen fra topniveauerne på $210 til 78,6 % Fibonacci retracement niveauet på $122. På det interne, lavere tidsramme var strukturen desværre bearish.

Det ubalance (hvide firkant), også kendt som Fair Value Gap, matchede prisspændets højeste niveauer (lilla) på $116 til $156. Dette indikerer en forventet prisafvisning ifølge AMBCrypto.

OBV har ikke formået at bryde det øverste modstandsniveau og signalerer ikke stærkt købspres. Imidlertid afspejler RSI’en med en værdi på 61 opadgående momentum fra den foregående uge.

Liquiditetskoncentrationen kan føre til kortvarig volatilitet

Hyblocks data om likvidationsniveauer viser, at niveauet på $160,4 er et interessant område, som sandsynligvis vil tiltrække SOL-priserne. Når dette niveau nås, kan markedets tvungne købsordrer midlertidigt presse SOL over $160, hvilket potentielt kan føre til volatilitet, før priserne falder tilbage i prisspændet.

Top  Kan Dogecoin nå 1 dollar? En prognose for fremtiden af Dogecoin

Alternativt vil en stigning over området fra $165 til $170 være et tegn på, at de bulliske kræfter dominerer.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button