AnalyseBitcoin

Krypto Wale stürzen sich auf Pepe (PEPE) – Könnte ein neuer Aufschwung bevorstehen?

Krypto hvaler køber stort ind i Pepe (PEPE)

Pepe (PEPE) har formået at holde sig stærk, selv under det seneste fald på kryptomarkedet. Krypto hvaler har taget handling og foretaget betydelige køb af den populære memecoin.

Krypto hvalers indflydelse

En prominent krypto hval, med wallet adressen 0xa14, har været særdeles aktiv på Binance. Han har købt utrolige 350,2 milliarder PEPE til en værdi af 2,93 millioner USD. Dette markant køb markerer hans fjerde transaktion i en serie, med en samlet gevinst på 1,63 millioner USD. Samlet set har han købt 1,449 billioner PEPE til en investering på omkring 10,86 millioner USD.

Andre betydelige wallet adresser, såsom 0xa4F og 0x895, har også tilføjet PEPE til deres portefølje. Disse køb kommer på et tidspunkt, hvor markedet oplever uro, med Bitcoin faldende næsten fem procent. Trods dette har PEPE vist styrke og er næsten steget syv procent siden bunden.

Potentiale for vækst

PEPE brød igennem et bullish “hoved-skulder” chartmønster den 3. maj, og analytikere peger på muligheden for, at prisen kan stige med 51 procent, med en potentielt mål på 0,00001330 USD. Dog bør investorer være opmærksomme på modstandsniveauer og være klar til at reagere, hvis prisen falder under visse niveauer.

Samlet set ser det ud til, at krypto hvalernes handlinger kan være med til at drive en positiv udvikling for Pepe (PEPE) i de kommende dage.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Partnerskab mellem Velocity Labs og Ramp Network gør det nemmere at konvertere Fiat til Krypto på Polkadot's Asset Hub

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button