AltcoinsCardanoDogecoin

Coinbase ramt af omfattende nedbrud: Brugere kan ikke få adgang til platformen

Coinbase står over for en omfattende nedetid

Coinbase, en af de førende kryptobørser i USA, kæmper med en “systemomfattende nedetid”, der har gjort deres tjenester utilgængelige for brugerne på både desktop og mobile platforme. Børsen har officielt meddelt nedetiden på deres statusside og advaret brugere om en “stor nedetid”, der begyndte kl. 4:15 UTC den 14. maj.

Som følge heraf viser forsøget på at besøge Coinbase-webstedet i øjeblikket en “503 Service Midlertidigt utilgængelig” fejlmeddelelse. Beskeden på deres statusside lyder: “Coinbase oplever en systemomfattende nedetid. Vi undersøger dette problem. Dine midler er sikre.”

Coinbase kan muligvis være overbelastet

Ifølge en udviklerguide fra Mozilla indikerer denne fejlmeddelelse normalt, at serverne enten gennemgår vedligeholdelse eller oplever overbelastning. Coinbase Support tog til sociale medier for at anerkende problemet og forsikre brugerne om, at de aktivt undersøgte og arbejdede på en løsning. De gentog, at brugernes midler forblev sikre trods afbrydelsen.

Dette er ikke første gang, Coinbase har stået over for midlertidige nedetider. Den 28. februar oplevede Coinbase sammen med flere andre børser serviceafbrydelser på grund af en stigning i kryptohandelsaktiviteten. Mens sådanne nedetider utvivlsomt er frustrerende for brugerne, bruger nogle individer i kryptofællesskabet disse hændelser til at nære en optimistisk fortælling og antyde, at den øgede aktivitet, der forårsager nedetiden, til sidst gavner markedsprisen.

KBW hæver Coinbase-målkurs til $230

Sidste måned hyldede investeringsbanken KBW Coinbase for at tilbyde investorer en unik mulighed for at drage fordel af det langsigtede vækstpotentiale i kryptøkonomien og hævede deres målkurs for COIN til $230. I en forskningsanalyse hævede KBW deres Coinbase-målkurs fra $160 til $230 og opretholdt samtidig deres markedspræstationsvurdering.

Top  30.000 Ethereum fundet i beslaglagt krypto-kriminalitetssag

Retssag mod Coinbase kan fortsætte

Imidlertid har Coinbase også stået over for sin del af reguleringsproblemer. Sidste måned besluttede dommer Katherine Polk Failla fra den amerikanske distriktsdomstol for den sydlige del af New York, at SEC’s retssag mod Coinbase kan fortsætte. Dommer Faillas beslutning kom, efter at Coinbase indgav en anmodning om at afvise SEC-sagen, der omhandler påstande om, at børsen fungerer som en uregistreret værdipapirbørs, mægler og clearingcentral.

I sin kendelse erklærede dommer Failla, at SEC’s retssag mod Coinbase havde “plausible” grunde. “Retten finder, at SEC tilstrækkeligt har anført, at Coinbase fungerer som en børs, som en mægler og som en clearingcentral i henhold til føderale værdipapirlove, og gennem sit Staking Program deltager i den uregistrerede tilbud og salg af værdipapirer,” lød dokumentet fra retten.

Som tidligere rapporteret er Kathryn Haun, en tidligere assisterende anklager og partner hos Andreesen-Horowitz, trådt tilbage fra Coinbase’s bestyrelse.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button