AnalyseDogecoin

PEPE bricht Kursrekord: Kommt jetzt das Coinbase-Listing?

PEPE bricht Kursrekord: Kommt jetzt das Coinbase-Listing?

PEPE, en populær kryptocurrency, nåede sit all-time high på en bemærkelsesværdig stigning tirsdag efter en allerede imponerende præstation mandag (13. maj). Denne seneste opsving kommer efter, at Keith Gill, bedre kendt som “Roaring Kitty”, er tilbage på scenen. Finansanalytikeren, der spillede en central rolle i GameStop Short-Squeeze-hændelserne, har efter flere års pause genoptaget tweeting og udløste dermed endnu en boom i Memecoin-verdenen.

Keith Gill alias «Roaring Kitty» sørger med Tweet for opmærksomhed

Allerede i 2021 havde PEPE-mønten glæde af Keith Gills tilbagevenden. Hans seneste tweet førte til en enorm stigning i Memecoins som KITTY og GME Coin. Samtidig steg GameStop-aktierne markant efter åbningen af USA’s markeder kl. 15.30. GME-aktierne oplevede en stigning på over 90 procent og udløste dermed en seksdobling af udløsning. I løbet af den sidste måned er GME steget med hele 445 procent.

Den nuværende stigning i PEPE blev udløst af en ny post fra Keith Gill. I hans tweet var ansigterne af figurer fra filmen “Gangs of New York” farvet grønne, ligesom karakteren af PEPE. Denne subtile besked blev straks opfanget af krypto-tilhængere og førte til en stejl stigning på mere end 20 procent for Memecoin. Også andre Memecoins som Shiba Inu, DOGE og WIF oplevede betydelige stigninger.

PEPE bricht Kursrekord: Kommt jetzt das Coinbase-Listing?

Rygter cirkulerer på sociale medier om, at Coinbase, en af de største kryptobørser, måske vil liste PEPE. Nogle brugere hævder endda, at den tekniske fejl, der opstod hos Coinbase i dag, har forbindelse til den mulige PEPE-listing. Selvom Coinbase endnu ikke har kommenteret disse rygter, er spændingen hos krypto-fællesskabet stadig høj.

Top  Toncoin stiger 140% og overgår Bitcoin og Solana - Kan den overhale Solana?

PEPE opnåede i dag et nyt all-time high på 0,000011 USD. Spørgsmålet, der nu optager alle, er: Vil PEPE snart blive noteret på Coinbase? Spekulationerne fortsætter, og kryptoverdenen følger spændt med. Keith Gill, hvis indflydelse på markedet er uomtvistelig, har endnu en gang vist, hvor magtfuld en enkelt tweet kan være. Den tilbagevenden af “Roaring Kitty” skaber spænding og får investorer til at lytte op. PEPEs seneste succes viser, at Memecoin-verdenen altid har overraskelser i vente.

Om Coinbase rent faktisk vil liste Memecoin, forbliver at se. Men en ting er sikkert: PEPE har endnu en gang bragt kryptoverdenen i oprør, og kunne snart spille en endnu større rolle. De kommende dage vil vise, om rygterne er sande, og om PEPE kan fortsætte sin sejrsgang. (mck)

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button