BitcoinKrypto News

Investoren schnappen sich 70.000 Bitcoin als Absicherung vor US-Inflationsbericht3026 – finden Vertrauen in BTC wieder

Investoren køber 70.000 Bitcoin som strategisk sikring før offentliggørelsen af US Inflation Report

Coinme CEO Neil Bergquist fremhæver, at Bitcoin med sit begrænsede udbud på 21 millioner tilbyder en sikker alternativ til de inflationære fiat-valutaer.

Investorer køber igen 70.000 BTC før CPI-rapporten

Aktuelle bekymringer om inflation og den faldende værdi af fiat-valutaer har genoptændt interessen for alternative værdipuljer.

On-Chain-data fra Glassnode viser, at investorer strategisk opkøber mere Bitcoin. Deres handlinger antyder, at de tror på Bitcoins vedvarende værdi, især da den stabiliserer sig over 60.000 USD.

US Consumer Price Index (CPI) steg med 0,4 procent i marts og nåede 3,5 procent det seneste år. Dette tal forbliver historisk højt og har markant ændret værdien af en USD sammenlignet med for et årti siden, hvor inflationsraten kun var 0,8 procent.

Den kommende US-inflationsrapport den 15. maj gør ligeledes investorer nervøse, da Federal Reserve sandsynligvis ikke vil sænke renterne i år. Derfor understreger Coinme CEO Neil Bergquist Bitcoins attraktivitet som værdibevarende aktiv.

Han påpeger, at Bitcoin, modsat bankbeholdte USD, udgør et inflationsresistent alternativ, da udbuddet er begrænset til 21 millioner BTC. Bergquist forklarede:

“Der vil aldrig være mere end 21 millioner Bitcoin. Det har et fastsat udbud, modsat fiat-valutaer, og ingen kan ændre det. Ingen kan komme med en ny politik, ingen kan blive valgt med en ny idé og ændre det. Det er fast kodet i Bitcoin Blockchain.”

Kerninflationen, som udelukker de mere volatile omkostninger til mad og benzin, forventes at forblive vedvarende høj på grund af stigende omkostninger til bolig og kernestjenester som forsikringer og sundhedspleje. Ifølge Bank of America vil højere energipriser, drevet af stigende benzinpriser, bidrage til en “relativt fastere kerne-CPI-værdi”.

Top  Få mest muligt ud af dit depot: Sådan optimerer du din portefølje med guld og Bitcoin

Som resultat kan Bitcoin etablere sig som en decentral ressource og styrke sin position som en sikring mod traditionelle finanssystemer. Bergquist konkluderede:

“Hvis du holder USD på din bankkonto under en periode med stigende inflation, vil din saldo have mindre købekraft, end hvis du opbevarede din værdi i Bitcoin.”

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button