BitcoinKrypto News

Langfristige Bitcoin-Inhaber nutzen den aktuellen niedrigen Preis, um ihre Bestände massiv zu erhöhen: Stärkt die Überzeugung in das Aufwärtspotenzial der Kryptowährung

Glassnode-data afslører: Langsigtede Bitcoin-investorer øger deres beholdninger

Langsigtede Bitcoin-investorer udnytter muligheden

Glassnode-data har afsløret, at langsigtede Bitcoin-investorer i øjeblikket udnytter den lave pris på kryptovalutaen til at øge deres beholdninger betydeligt. Med en anhængning på 70.000 BTC styrkes troen på, at denne gruppe investorer har erkendt Bitcoin’s opadgående potentiale trods den nylige volatilitet.

Potentielt bullisk signal for Bitcoin

I løbet af anden halvdel af 2023 har langsigtede Bitcoin-investorer, der tidligere havde solgt, igen akkumuleret 1 milliard BTC. Dette købsmønster kan fortolkes som et potentielt bullisk signal for Bitcoin. Den traditionelle praksis hos disse langsigtede investorer viser, at de udskifter deres tokens under høje priser og erhverver nye under korrekturperioder, hvilket antyder en mulig genopretning.

Stabilisering af Bitcoin og fremtidige udsigter

På nuværende tidspunkt stabiliserer Bitcoin sig over 61.000 dollars, hvilket sandsynligvis betragtes som en førsteklasses købsmulighed af langsigtede investorer. Ved at erhverve 70.000 BTC til en værdi af over 4,3 milliarder dollars har de betydeligt udvidet deres beholdninger. Analyser og forudsigelser tyder på, at Bitcoin, trods kortsigtede svingninger, er på vej mod nye historiske topper, og investorer kunne drage fordel af denne opadgående tendens.

Inflationsberetningens betydning

Den kommende offentliggørelse af USA’s inflationsberetning den 15. maj kunne være en yderligere vigtig faktor for masseakkumuleringen af BTC blandt langsigtede investorer. Med en historisk høj forbrugerprisindeks og uændrede rentesatser fra Federal Reserve betragtes Bitcoin som en potentiel beskyttelse mod inflation, hvilket yderligere stimulerer interessen hos langsigtede investorer.

Top  Bitcoin-prisen falder dramatisk og fører til millionstore likvidationer - Hvad sker der med krypto-markedet?

Modstridende adfærd hos Bitcoin-hvaler

På trods af den positive tendens hos langsigtede Bitcoin-investorer viser rapporter, at Bitcoin-hvaler udviser modsatrettet adfærd. Disse store investorer synes at holde en pause i deres akkumulering af BTC, da antallet af store transaktioner falder. Dette stemmer overens med et fald i On-Chain-aktiviteter og en faldende værdi af Bitcoin i de seneste uger.

Potentiel købsmulighed for Bitcoin

Selvom Bitcoin’s Akkumulationstrend-Score peger mod en næsten nul værdi, hvilket indikerer, at større investorer spreder deres beholdninger i stedet for at købe, antyder den aktuelle TD-sekvens af Bitcoin en potentiel købsmulighed og tyder på, at kryptovalutaen kunne komme sig i nærmeste fremtid. Med en pris på under 62.000 dollars på tidspunktet for denne analyse, er Bitcoin faldet med cirka 6,38% i løbet af den sidste måned.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button