BitcoinKrypto News

Bitcoin stiger med syv procent: Hvad skal investorer holde øje med?

Bitcoin (BTC) Stabiliserer sig og Stiger Mod Nord

Bitcoin (BTC) har formået at stabilisere sig i løbet af denne uge og er steget med næsten syv procentpunkter mod nord på baggrund af mindre stærke amerikanske inflationsdata. I løbet af de seneste 24 handelstimer steg den førende kryptovaluta til 66.699 dollar og nåede dermed det højeste niveau siden 24. april. Indtil videre ser det ud til, at BTC-kursen fortsat stabiliserer sig over det psykologisk betydningsfulde niveau på 60.000 dollar. Med den dynamiske kursstigning lykkedes det købersiden efter gentagne mislykkede forsøg i de foregående uger at genvinde den glidende modstand EMA50 ved lukning.

Positiv Kursudvikling Svarer til Amerikanske Aktiemarkeder

Den positive kursudvikling for Bitcoin afspejler den positive udvikling på de amerikanske aktiemarkeder. Nasdaq100 og S&P500 nåede nye højdepunkter på gårsdagens handelsdag og har dermed kompenseret fuldstændigt for korrektionen i kursen fra sidste måned. Det faktum, at US Dollar Index (DXY) har tabt mere end to procent i værdi siden månedens begyndelse, synes også at have virket som medvind for kryptomarkedet.

Chartsignaler Anvendt af Kryptoanleger

I den anden halvdel af maj måned bør kryptoanleger være opmærksomme på visse chartniveauer for Bitcoin. Det er vigtigt at følge med i, hvilke kursmærker der skal erobres for at fortsætte den bullish trend, hvorfor kursen måske har afsluttet sin svage periode, hvilke chartsignaler investorer bør holde øje med i de kommende dage, og hvilken zone der kan anses som den sidste bastion for bjørnene, inden det går mod en rekordhøj kurs.

Top  Tezos prisprognose som XTZ bliver bedste performer - Kan XTZ nå $10?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button