BitcoinKrypto News

CME Group planlægger at lancere Bitcoin-handel – Vil blive den største børs i verden?

CME Group planlægger at udvide sit Bitcoin-handelsudvalg

Ifølge en rapport fra Financial Times overvejer CME Group (NASDAQ:) at introducere Bitcoin-handel for at udvide sit portefølje. Kilden til denne information er baseret på samtaler med tradere, der ønsker at handle Bitcoin på en reguleret markedsplads hos børsen med hovedsæde i Chicago.

Stigende interesse for Bitcoin-handel

Analysatorer fra Bitget Research påpeger, at CME allerede har åbnet for handel med futures-kontrakter, og at der er stor efterspørgsel på markedet. Med en aktuel beholdning af CME-kontrakter på 137.600 BTC til en værdi af omkring 9,1 milliarder dollars har børsen overhalet Binance og er nu den største i forhold til beholdningen af kontrakter.

Robust efterspørgsel på spot- og terminshandel

Samtidig indikerer data fra CoinMarketCap, at Bitcoin-spot-handelsvolumen har nået 42 milliarder dollars inden for de seneste 24 timer. Analysatorerne fremhæver, at efterspørgslen på spot-handel er lige så robust som efterspørgslen på terminskontrakter. Grundet det enorme handelsvolumen anses det for normal for CME at ønske at udvide deres produktudvalg og brugerbase.

I lyset af disse oplysninger er det tydeligt, at CME Group ser potentiale i at udvide deres tilbud på Bitcoin-handel for at imødekomme den stigende efterspørgsel på markedet. Det vil være interessant at følge udviklingen og se, om planerne bliver omsat til handling i den nærmeste fremtid.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  USA tillader investering i Bitcoin og Ether via ETFs - hvilke konsekvenser har det?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button