AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereumLitecoinRipple

Bitcoin, Ethereum og Dogecoin: Aktuelle kursudviklinger på eftermiddagen

Bitcoin, Dogecoin, Ethereum & Co. am Nachmittag

Ifølge en rapport fra finanzen.net oplevede Bitcoin-kursen en stigning på 0,62 procent til 68.123,21 dollars søndag eftermiddag. I modsætning hertil faldt Bitcoin Cash med 0,30 procent og lå på 461,69 dollars.

Ethereum viste også svaghed med et fald på 0,37 procent og lå på 3.799,18 dollars. Litecoin faldt lidt med 0,35 procent og endte på 83,13 dollars.

Solana, Cardano, XRP: Ripple CEO prognostiziert nächste Welle von Krypto Spot ETFs

Ifølge BeInCrypto | Bitcoin & Krypto News fremsatte Ripple CEO Brad Garlinghouse en optimistisk vurdering af fremtidige Spot-ETF’er for kryptokurver som Solana (SOL), Cardano (ADA) og XRP. Trods regulatoriske udfordringer ser han en stigende accept i finanssektoren som positiv.

Selvom der er positive signaler, er nogle eksperter stadig forsigtige med hensyn til yderligere godkendelser fra SEC på grund af eksisterende juridiske udfordringer og manglende klarhed i lovgivningen i USA.

Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) Analyse (KW23-1)

Ifølge en analyse fra BitcoinBude er kryptomarkedet i øjeblikket i en sidelæns bevægelse mellem specifikke målzoner. Den korrektive fase er endnu ikke fuldført.

Brugere kan få eksklusivt indhold eller blive medlem for mere detaljerede analyser af BTC og ETH samt andre handelsmuligheder baseret på Elliott Wave Theory regler.

Deswegen könnte jetzt die Altseason starten

Bitcoin2Go analyserer den seneste styrke af Ethereum i forhold til Bitcoin siden midten af maj som en mulig indikator for starten på en ny Altseason. Den markante prisstigning efter godkendelsen af Ether Spot ETF’er af SEC har skabt positiv markedssentiment.

Top  Solana overhaler Ethereum med imponerende performance, ifølge tidligere Goldman Sachs-leder

Data viser øget netværksaktivitet på Ethereum samt positive tekniske analyser, der indikerer fortsat opadgående bevægelse – et tegn på, at andre Altcoins nu kan følge efter. Ønsker du at investere i Ethereum? Vi anbefaler kryptomægleren BitPanda fra Østrig.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Få rettidige Litecoin News og opdateringer

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button