BitcoinCardanoEthereumKrypto NewsRipple

Nyhed: Ripple CEO Brad Garlinghouse pejer på XRP, Solana (SOL) og Cardano (ADA) som potentielle kandidater til fremtidige ETF’er

Solana, Cardano og XRP – de næste Spot ETF-kandidater?

Brad Garlinghouse, administrerende direktør for Ripple, mener, at XRP, Solana og Cardano kan være de næste kandidater til børsnoterede fonde (ETF’er). Under Krypto Messe Consensus 2024 udtrykte Garlinghouse sin optimisme med hensyn til yderligere godkendelser af Krypto ETF’er. Den positive holdning kommer efter godkendelsen af Bitcoin (BTC) og Ethereum Spot ETF’er af den amerikanske SEC.

Garlinghouse begrundede sin tiltro med godkendelsen af Bitcoin og Ethereum Spot ETF’er af SEC. Dette skabte et præcedens, der kunne bane vejen for mere varierede Krypto ETF’er. Han fortolkede disse begivenheder som en stigende accept og anerkendelse af kryptovalutaer i finanssektoren og udtalte:

“Jeg tror, det er bare et spørgsmål om tid, og det er uundgåeligt, at der vil være en XRP ETF, en Solana ETF, en Cardano ETF, og det er fantastisk.”

Hans synspunkt stemmer overens med hans tidligere udtalelser. I februar hævdede Garlinghouse, at godkendelsen af Bitcoin Spot ETF’er markerede begyndelsen på en bredere accept af Krypto ETF’er. Desuden tror han, at sådanne finansielle produkter kunne bidrage til at diversificere investeringsporteføljer og reducere risikoen.

Andre branchefolk deler også denne entusiasme, selvom meningerne om, hvilke kryptovalutaer der kunne følge, varierer. Brian Kelly, administrerende direktør for den digitale valutainvesteringsfirma BKCM, antydede for nylig, at godkendelsen af Ethereum Spot ETF’er kunne skabe klarere regulatoriske rammer, hvilket muligvis fører til flere Krypto-ETF’er, herunder Solana.

Vejen til en XRP ETF har dog sine egne udfordringer. Den vedvarende juridiske strid mellem Ripple og SEC skaber tvivl om dens umiddelbare gennemførlighed. Joe McCann, administrerende direktør for Krypto-investeringsfirmaet Asymmetric, påpegede disse bekymringer og erklærede:

Top  Kan Ethereum overvinde modstandsniveauet på 2.265 $ og starte en stigning?

“Jeg er en stor Solana-bjørn. […] Jeg tror, at Solana vil være næste i køen [for ETF’er]. Selvom der er visse formuleringer i Coinbase-søgsmålet, der kan påvirke dette, virker det usandsynligt. Når man ser på XRP, er der visse forhistorier med SEC. Så jeg ved ikke, om det bliver den næste ETF.”

McCann pegede også på den betydelige interesse fra den traditionelle finanssektor (TradFi) i Solana, drevet af dets opfattede potentiale og gunstige prisudvikling. Han nævnte, at TradFi-enheder ser Solana som en lovende investering, især efter at have gået glip af de tidligere vækstcykler på Ethereum. Denne vurdering styrker hans tro på, at Solana er en stærk kandidat til den næste ETF.

Regulatoriske Hindringer og Skepsis omgiver fremtidige Krypto-ETF’er

Trods disse positive tegn forbliver nogle eksperter forsigtige. Nikolaos Panigirtzoglou, administrerende direktør og global market strategist hos JPMorgan, udtrykte skepsis om yderligere godkendelser af Krypto-ETF’er:

“Vi har vores tvivl. Beslutningen om at godkende ETH ETF’er af SEC er allerede dristig, da der er uklarhed om, hvorvidt Ethereum skal klassificeres som værdipapir eller ej. Vi tror ikke, at SEC vil gå videre ved at godkende Solana eller andre Token-ETF’er, da SEC har en stærkere (sammenlignet med Ethereum) holdning om, at tokens ud over Bitcoin og Ethereum skal klassificeres som værdipapirer.”

Panigirtzoglou tilføjede, at der kunne være behov for lovgivningsmæssige ændringer for en bredere godkendelse af ETF’er. Hvis amerikanske politikere vedtager love, der præciserer, at de fleste kryptovalutaer ikke er værdipapirer, kunne SEC være mere tilbøjelig til at godkende andre Krypto-ETF’er. Men sådanne regler skal stadig indføres.

Top  Analytiker identificerer årsagerne til nedgangen i Bitcoin-pris og afslører et komplekst billede for markedet

Felix Mohr, administrerende partner hos MohrWolfe, deler en lignende holdning. Han understreger behovet for en stærk juridisk strategi for virksomheder, der introducerer blockchainbaserede finansielle produkter, og påpeger, at virksomheder har brug for betydelige juridiske ressourcer, især i USA. Over for BeInCrypto forklarede han:

“Måske ville det være klogere at udvikle produkter omkring Bitcoins blockchain, uanset om den klassificeres som en vare eller et værdipapir.”

Den nylige godkendelse af Ethereum Spot ETF’er har genskabt liv i Krypto-markedet, selvom processen stadig er i gang. Potentielle udstedere venter på SEC’s endelige godkendelse, før disse produkter kan handles.

De nye ETH ETF’er er særligt interessante, da blockchainen bruger en Proof-of-Stake (PoS)-mekanisme, der tillader validatorer at tjene Staking-belønninger. Virksomheder, der ønskede at ansøge om disse ETF’er, havde oprindeligt Staking-funktioner inkluderet i deres ansøgninger.

Imidlertid bad SEC disse virksomheder om at revidere deres 19-4b- og S-1-dokumenter for at udelukke Staking-funktioner. Efter foreløbig godkendelse har firmaer som VanEck og BlackRock allerede opdateret deres S-1-ansøgninger.

I takt med at det regulatoriske miljø udvikler sig, forbliver potentialet for nye Krypto-ETF’er et emne af stor interesse og spekulation i branchen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button