Krypto News

Telegram’s Mause sich immer mehr zu einer Krypto-App: Lernen Sie den NOT Coin kennen

Telegram: Fra besked-app til krypto-App

Telegram har udviklet sig til mere end bare en besked-app og er nu også et populært sted for diverse krypto-communitys. Med lanceringen af deres egen succesfulde kryptocurrency, TON Coin, cementerer de deres position i kryptoverdenen.

NOT Coin – En stjerne på himlen

Med en nyskabende marketingkampagne har NOT Coin skabt sig en plads i rampelyset i kryptoverdenen. På bare en uge er NOT Coin steget med imponerende 148 procent og har en markedsandel på 2,4 milliarder USD, selvom den kun har været handlet siden 17. maj.

Sådan får du fat i NOT

Efter at have optjent NOT Coin gennem en klikke-spil, er coinen nu tilgængelig på Binance og Telegram Wallet, hvor dens værdi fortsat stiger. Selvom den første luftbåren distribution er afsluttet, kan der måske komme flere.

Yescoin – En ny spiller i kongeriget

Yescoin er en genudgivelse af det populære klikkespil og er stadig åbent for spillere. Om Yescoin vil blive noteret og handlet som NOT Coin, er endnu uvist.

Risici ved Notcoin og Yescoin

Det er vigtigt at huske, at både Notcoin og Yescoin er memecoins uden reel anvendelse udover spekulation. Deres stigning på næsten 150 procent på en uge er ikke bæredygtig, og investorer bør være opmærksomme på risiciene ved at investere i sådanne coins.

I vores Memecoin Guide er der yderligere information om, hvordan man forholder sig til investeringer i skægge coins.

Top  Blockchain-partnerskab vil sætte skub i tokenisering af erneuerbare energier

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button