BitcoinDeFiKrypto News

DeFi Technologies lanciert Core Chain Validator Node: Partnerschaft mit Core Foundation vorangetrieben

DeFi Technologies etablerede en Core Chain Validator Node som en del af sin DeFi Infrastructure-forretning. Node vil fungere som en uafhængig validator for netværket og støtter virksomhedens mission om decentral finans. Derudover vil DeFi Technologies investere 1.498 BTC gennem sin datterselskab Valour Inc.

Strategisk Partnerskab og Innovation

Initiativet er en del af det bredere samarbejde med Core Foundation, der fokuserer på udvikling af innovative Bitcoin ETP’er. Produkter som Yield Bearing BTC ETP fra Valour og et nyt CORE ETP er allerede blevet lanceret i samarbejde med Core Foundation.

Bidrag til Core Chain

Core Chain er en Bitcoin-drevet, EVM-kompatibel blockchain, der integrerer Bitcoin miners og BTC stakers for at sikre nettets sikkerhed. DeFi Technologies vil gennem Validator Nodes støtte vækst og ydeevne af Core Chain-netværket og modtage belønninger gennem konsensusmekanismen.

Løftet om Rendite gennem Bitcoin-Staking

På grund af Core Chains unikke konsensusmekanisme, Satoshi Plus, kan Bitcoin-staking udføres uden behov for tredjepartsopbevaring. Dette giver enhver Bitcoin-ejer mulighed for at opnå afkast ved at stakke deres Bitcoin-token.

CEO’s Udtalelse

DeFi Technologies ‘CEO, Olivier Roussy Newton, bekræfter virksomhedens engagement i det dezentrale finansøkosystem og dets strategiske partnerskab med Core Foundation. Med en investering på 1.498 BTC og deltagelse i netværkskonsensus udtrykker virksomheden sin mission om at forbinde traditionelle finansverden med blockchain-teknologi og udnytte potentialet i Bitcoin.

Om Core og DeFi Technologies

Core er en EVM-kompatibel blockchain, der bringer Bitcoin-finanser til live med vægt på Bitcoin relaterede finanser. DeFi Technologies er en fintech-virksomhed, der pionerer inden for konvergens mellem traditionelle kapitalmarkeder og decentral finans. Virksomheden er dedikeret til at give investorer adgang til fremtiden inden for finanssektoren gennem Web3-teknologier.

Top  Guide: Sådan bliver du en professionel Bitcoin-Hodler - trin for trin

Afsluttende Bemærkninger

DeFi Technologies ‘investering og engagement i Core Chain viser virksomhedens ambitioner om at drive innovation og vækst inden for dezentral finansverdenen. Med et fokus på sikkerhed, konsensus og decentralisering står DeFi Technologies i spidsen for at forbinde traditionelle finansmarkeder med blockchain-teknologi.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button