AnalyseBitcoin

Notcoin (NOT) stürzt nach Allzeithoch um 40 Prozent – Analyse af vigtige niveauer for handel med kryptokurrency.

Kryptokurven Notcoin (NOT) har oplevet en markant nedgang på 40 procent inden for de seneste ni dage. Den nuværende tendens viser en nedadgående bevægelse, hvor prisen følger et faldende mønster.

Notcoin styrtdykker efter All-Time High

Den seneste udvikling for Notcoin viser, at prisen ikke kunne trænge ind i Ichimoku-skyen efter en kortvarig stigning over 100 EMA i 4-timers diagrammet den 11. juni. Efter Bitcoin-prisens fald i dag faldt NOT under basislinjen (i rød), som nu fungerer som modstandsniveau. Denne udvikling indikerer typisk fortsættelse af den negative tendens.

I løbet af de seneste ni dage er Notcoin faldet med hele 50 procent, hvilket understreger vigtigheden af at forstå og overvåge støtte- og modstandsniveauer, når man handler med så volatil en token som NOT. De kritiske støtte- og modstandsniveauer er tydeligt markeret på både 1-timers og 4-timers diagrammet og svarer til vigtige basisstrukturer i 4H Ichimoku-skyen og andre betydningsfulde punkter i kursen.

Vigtige støtte- og modstandsniveauer

På det 4-timers diagram er bemærkelsesværdige modstandsniveauer observeret ved 0,0239 USD, 0,0216 USD og 0,0198 USD, som udgør betydelige barrierer for en opadgående bevægelse. På den anden side udgør de støtteniveauer ved 0,0162 USD, 0,0159 USD og 0,0142 USD kritiske punkter, der potentielt kan forhindre yderligere nedgange.

I øjeblikket følger Notcoin-kursen et faldende mønster og kæmper for at bryde igennem Ichimoku-skyen. Selv efter en kortvarig opadgående bevægelse, formåede prisen ikke at fastholde momentummet og blev afvist ved Ichimoku-basislinjen, indikeret ved den røde linje. Denne afvisning peger på en vedvarende negativ stemning og indikerer, at prisen stadig ligger under vigtige modstandsniveauer.

Top  Südkorea erlebt einen Boom im Kryptowährungshandel: 6,45 Millionen aktive Händler und steigende Marktkapitalisierung.

Hvis prisen bryder igennem den øvre grænse af det faldende mønster, vil den sandsynligvis teste 100 EMA i 4-timers diagrammet. Hvis denne linje brydes, kan niveauet på 0,0159 USD fungere som støtte. Med Bitcoin-prisen under 66.000 USD kan dette signalere en meget negativ udvikling for NOT, potentielt resulterende i en gennemgang af afgørende støtteniveau ved 0,014 USD.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button