AltcoinsCardanoDogecoin

Time indgår partnerskab med Fox om urokkelig indholdslicensering og verifikation

Time har indgået et partnerskab med Fox for at udnytte dets Verify-protokol til at etablere uforanderlig indholdslicensering og verifikation.

Time og Fox har gået sammen om at implementere Fox’s Verify-protokol til at opretholde en decentraliseret og gennemsigtig tilgang til indholdslicensering og verifikation. Dette samarbejde markerer et skift i måden, hvorpå medieindustrien håndterer rettigheder og godkendelser.

Immutable content licensing and verification

Verify-protokollen, udviklet af Fox, tillader Time at oprette en uforanderlig database, hvor indholdslicenser og godkendelser kan verificeres uden tvivl om ægtheden. Dette sikrer, at kun de retmæssige rettighedshavere kan udnytte og distribuere indholdet, hvilket reducerer risikoen for ulovlig brug og piratkopiering.

Decentralized approach

Ved at anvende en decentraliseret tilgang eliminerer Time og Fox behovet for dyre mellemmænd og komplicerede godkendelsesprocesser. Verify-protokollen giver mulighed for hurtig, gennemsigtig og omkostningseffektiv licensering og verifikation af indhold, hvilket gavner både indholdsproducenter og forbrugere.

Transparency and trust

Den uforanderlige karakter af Verify-protokollen skaber tillid blandt parterne og eliminerer enhver tvivl omkring ægtheden af licenser og godkendelser. Dette fremmer gennemsigtighed i hele processen og sikrer retfærdig kompensation for rettighedshavere.

Conclusion

Samarbejdet mellem Time og Fox for at implementere Verify-protokollen viser en forpligtelse til at revolutionere måden, hvorpå indhold licenseres og verificeres i medieindustrien. Denne decentraliserede tilgang skaber et solidt fundament af tillid og gennemsigtighed, der vil gavne alle involverede parter på lang sigt.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  De bedste kryptokurver at investere i 2023: Wall Street Memes, Evil Pepe Coin, BTC20 og mere.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button