Finanzen

NAB investerer i Krypto-Verwahrungsunternehmen: Hvordan vil Zodia Custody og Australiens store banker drage fordel af denne aftale?

Zodia Custody – En investering fra NAB

Zodia Custody, en førende depotbank for kryptokurrency og digitale valutaer, har netop annonceret et nyt partnerskab med National Bank of Australia (NAB). Denne investering blev muliggjort gennem NAB’s ventureselskab i samarbejde med Northern Trust og SBI Holdings, selvom de præcise detaljer om investeringen forblev fortrolige.

Amanda Angelini fra NAB fremhævede Zodia’s innovative tilgang, institutionelle sikkerhed og gode forhold til reguleringsmyndighederne som afgørende faktorer bag investeringen. Banken forventer at drage fordel af Zodia’s Cold-Storage-teknologi, der tilbyder markedsførende cybersikkerhed og bankgodkendte mekanismer til opbevaring, udveksling og staking af digitale valutaer.

Zodia Custody styrker deres position i det asiatiske Stillehavsområde med NAB’s støtte og etablerer sig som en pålidelig spiller inden for kryptodepot-tjenester. Denne investering symboliserer tilliden i Zodia’s evne til at bidrage til væksten af ​​den digitale valuta-økosystem, både i Australien og globalt.

Julian Sawyer, administrerende direktør for Zodia Custody, takkede NAB for deres opbakning i skabelsen af ​​en robust institutionel infrastruktur for digitale valutaer. Han påpegede vigtigheden af Zodia’s Cold-Storage-løsninger i forhold til hastighed, sikkerhed og pålidelighed i den moderne finansielle sektor.

Med den stigende accept og innovation inden for digitale valutaer i Australien, er NAB’s investering i Zodia Custody et skridt i retning af at imødekomme de kommende regulatoriske reformer på området. Zodia Custody er klar til at støtte finansielle institutioner under denne transformationsproces og være en pålidelig partner i den digitale udvikling.

Top  Japansk blockchain-startup Soramitsu planlægger nyt projekt for grænseoverskridende betalingsplatform i asiatiske lande og indfører Kambodjas CBDC og fiat-bundne stablecoins i deres eget betalingssystem

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button