AltcoinsCardanoDogecoin

Jason Derulo sælger alligevel sin meme-coin, trods tidligere forsikringer om det modsatte

I en uventet vending af begivenheder har den kendte sanger og skuespiller Jason Derulo solgt store mængder af sin egen meme-coin, JASON, selvom han tidligere havde forsikret offentligheden om, at han “ALDRIG VIL SÆLGE” den.

Jason Derulo introducerede sin meme-coin, JASON, tidligere i år som en sjov og interaktiv måde at engagere sig med sine fans og give dem mulighed for at være en del af hans digitale univers. Meme-coinen blev modtaget positivt af mange af hans tilhængere, der investerede i den med håb om fremtidig vækst.

Ændring af holdning

I en nylig udvikling af situationen har der dog været rapporter om, at Jason Derulo har solgt betydelige mængder af JASON-token. Dette kommer som en overraskelse for mange, da Derulo tidligere havde forsikret offentligheden om, at han ikke havde planer om at sælge sin meme-coin.

Reaktion fra fans

Denne pludselige ændring i Derulos holdning har skabt en del forvirring og skuffelse blandt fans og investorer, der havde støttet JASON-token fra begyndelsen. Mange har udtrykt deres skuffelse på sociale medier og diskuteret konsekvenserne af denne handling.

Fremtiden for JASON-token

Det forbliver uklart, hvordan salget af JASON-token vil påvirke fremtiden for denne meme-coin. Derulo har endnu ikke udsendt en officiel erklæring om sine bevæggrunde for at sælge token.

Det manglende svar fra Derulo har efterladt fans og investorer undrende og spekulerende på, hvad der vil ske med JASON-token i fremtiden. Men én ting er sikkert – denne situation viser, hvor vigtigt det er at være opmærksom på udviklingen og ændringerne på kryptomarkedet.

Top  CommEx Får Kritik: Knytning til Binance Vækker Spekulation Om Skjult Ejerskab

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button