BitcoinDeFiEthereumKrypto News

Der Ethereum-ETF startet im Juli: Explodiert Ethereum im Sommer 2024?

Ethereum er den næstværdifulde kryptocurrency og betragtes ofte som et baseinvestering sammen med Bitcoin. Ethereum fungerer som platform for smart contracts og decentraliserede applikationer (dApps), hvilket gør det til en vigtig del af ethvert kryptoinvesteringsportefølje. Selvom markedsværdien allerede ligger omkring 400 milliarder dollars, er der stadig potentiale for vækst.

Layer-1 teknologien i Ethereum muliggør en lang række anvendelser inden for DeFi-sektoren, NFT’er, tokenisering af aktiver og meget mere. Denne alsidighed og brede anvendelsesmuligheder gør Ethereum til en langsigtet og vigtig spiller i kryptomarkedet, hvilket styrker tilliden hos mange investorer.

I juli forventes lanceringen af Ethereum-ETF at tiltrække massivt institutionelt kapital til markedet. Ville Ethereum eksplodere allerede til sommeren 2024? Ikke alle analytikere er lige så optimistiske.

En førende ekspert har fremsat en klar holdning – står Ethereum over for enden og risikerer at falde for evigt?

Analysen argumenterer for, at Ethereum på lang sigt kan miste værdi i forhold til Bitcoin, selvom det forbliver stabilt i forhold til dollaren. Indførelsen af Bitcoin-ETF’er har ført til en signifikant strøm af nye investorer, hvilket har haft en positiv indvirkning på Bitcoin-kursen. I modsætning hertil er nytten af Ethereum-ETF’er mindre klar og forventes ikke at have samme effekt.

Set ud fra en historisk vinkel har Bitcoin klaret sig bedre end Ethereum, især efter vigtige markedscyklusser. Selvom begge har givet lignende afkast fra deres respektive lavpunkter, ser analysen kun lidt ekstra opadgående potentiale for Ethereum med lanceringen af en ETF, medmindre der sker klare forbedringer i Ethereum’s økonomiske struktur.

BlackRock, kendt for deres succes med godkendelse af ETF’er, kan åbne døren for betydelige kapitalstrømme, hvilket allerede ses i forbindelse med Bitcoin. Ikke desto mindre forventes tilstrømningen til Ethereum-ETF’er at være betydeligt mindre. Skønnet lyder på omkring 10 procent af kapitalstrømmene til Bitcoin, hvilket tyder på mindre interesse fra institutionelle investorer.

Top  Bitcoin stiger til 50.000 USD - hvad driver denne opadgående tendens?

Analysen indikerer derfor, at Ethereum sandsynligvis vil fortsætte med at være svagere i forhold til Bitcoin, da ETH modtager mindre støtte fra institutionelle investorer og nytten for denne gruppe er mindre attraktiv. En vigtig faktor er også, at Ethereum betragtes som en teknisk aktiv, hvilket gør det vanskeligere for institutionelle investorer at retfærdiggøre det som en central del af deres porteføljeallokering.

Selvom analysen ikke tror, at Ethereum vil nå nul, forudser den stadig et vedvarende nedadgående potentiale i sammenligning med Bitcoin. Selv hvis Bitcoin stiger betydeligt i fremtiden, kan Ethereum kun delvist drage fordel heraf og fortsætte med at tabe terræn i forhold til Bitcoin. På lang sigt kan Ethereum dog stadig drage fordel af teknologiske fremskridt og støtte fra store finansinstitutioner. Men Bitcoin er det foretrukne valg.

Selvom investorer selvfølgelig stadig kan satse på altcoins, har meme-coins tiltrukket meget opmærksomhed på det seneste. Pepe, som den tredje mest værdifulde meme-coin, har skabt en sand hype. I dette miljø lanceres også nye projekter.

Pepe Unchained (PEPU) har for nylig startet en forsalg. Milepælen på en million dollars er allerede inden for rækkevidde efter få dage. Layer-2-teknologien, som muliggør hurtigere og billigere transaktioner, tiltrækker mange investorer.

Pepe Unchained kombinerer teknologiske funktioner med det populære meme-coin-koncept. Den strategiske fordeling af tokens sigter mod at støtte vækst: 20 procent er afsat til forsalget, yderligere andele går til marketing, likviditet, projektfinansiering og Layer-2-udvikling.

Pepe Unchained’s roadmap omfatter tre faser: Introduktion af Layer-2-teknologien, ekspansion og community-building samt udviklingen af et omfattende blockchain-økosystem.

Kombinationen af Layer-2 og meme-branding har vakt interesse i de første dage. Prisen på krypto-presale for PEPU hæves allerede igen inden for 48 timer.

Top  Eksperter forudser en fortsat stigning for Coinbase-aktierne trods Bitcoin-rallyens skygge

Bemærk: Investering er spekulativ. Din kapital er i fare ved investering. Denne hjemmeside er ikke beregnet til brug i jurisdiktioner, hvor den beskrevne handel eller investering er forbudt, og bør kun bruges af personer på lovlig vis. Din investering er måske ikke egnet til investorbeskyttelse i dit land eller bopælsland. Udfør derfor din egen due diligence. Denne hjemmeside er gratis at bruge, men vi kan modtage provision fra de virksomheder, der tilbydes på denne hjemmeside.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button