BitcoinKrypto News

Tyske politikere og eksperter diskuterer lovgivning om kryptovaluta og blockchain-teknologi i Bundestag

Blockchain Roundtable i Bundestag: Diskussion om Smart Contracts og lovgivning

Betydningen af Smart Contracts i forskellige sektorer

På torsdag aften mødtes de førende skikkelser inden for den tyske kryptoindustri i Bundestag. Fraktionen af de Liberale Demokrater havde indkaldt til det fjerde Blockchain Roundtable. Tre politikere fra FDP, herunder Justitsminister Marco Buschmann, samt Gnosis-medstifterin Friederike Ernst, Sebastian Omlor fra Marburg Universitet og Wolfgang Berger fra IBM deltog som eksperter. Der blev også taget del i diskussionen af BTC-ECHO.

Frank Schäffler, den blockchain-politiske talsmand for FDP, påpegede, at Smart Contracts har potentiale til at støtte digitaliseringen af hele brancher. Han nævnte eksempler som revolutionering af forsikringssektoren, hvor kompensation for flyforsinkelser eller landbrugsforsikringsbetalinger kan aktiveres automatisk.

Juridiske udfordringer for integration af kryptoaktiver i tysk ret

Justitsminister Buschmann og Professor Sebastian Omlor er enige om, at lovgivningsmæssigt er Tyskland godt rustet til at integrere kryptoaktiver og teknologier som Smart Contracts. Dog påpeger Omlor, at Bürgerliches Gesetzbuch (BGB) ikke adresserer kryptoaktiver som Bitcoin, hvilket skaber retlige uklarheder om ejendomsforhold og kan skabe problemer i civile retssager.

Behovet for lovgivningsmæssige tiltag

Omlor insisterer på behovet for regler i BGB for at beskytte ejere af kryptoaktiver, sikre aktiver i tilfælde af insolvens og definere, hvordan overførsler af kryptoaktiver skal fungere. Han mener, at lovgiveren skal træde i karakter for at løse disse retlige udfordringer.

Konkrete forslag til lovgivningsmæssige ændringer

Instituttet i Marburg, under ledelse af Omlor, har udarbejdet konkrete lovforslag til Justitsministeriet i de seneste fire år. Disse forslag sigter mod at afhjælpe de eksisterende retlige mangler vedrørende kryptoaktiver og Smart Contracts, uden at der kræves store ændringer i BGB.

Top  Solana: En guldgrube af muligheder med stigende SOL-token værdi og Airdrops

Interesserede kan læse de foreslåede lovændringer for at sikre en mere fornuftig regulering af kryptoaktiver i Tyskland.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button