AnalyseRipple

Krypto-Regulierung: SEC vs. Binance könnte Präzedenzfall für XRP und den gesamten Kryptomarkt schaffen

I midten af de nuværende udviklinger i sagen SEC vs. Ripple har den indfødte kryptovaluta XRP vist en vis dynamik ved at stige med 1,67 % i løbet af de sidste 24 timer og ved redaktionens afslutning ligge over 0,48 $. Med denne bevægelse har XRP-prisen formået at overvinde tabene fra den foregående uge og kunne muligvis udfordre $0.50, hvis dynamikken fortsætter.

Da sagen SEC vs. Ripple stadig er i gang, kunne udfaldet af sagen SEC vs. Binance skabe en præcedens, der påvirker den bredere kryptomarked, herunder XRP.

Richterin Amy Berman Jackson afviste for nylig SEC’s påstand om, at sekundærmarkedstransaktioner af BNB-tokenet fra Binance skulle betragtes som værdipapirer i henhold til Howey-testen. John E. Deaton, en Pro-XRP-advokat fra Massachusetts, kommenterede dommen som følger:

“Jeg er meget stolt af, at jeg og mine femoghalvfjerds tusinde XRP-indehavere har bidraget væsentligt til, at Richterin Torres afgjorde sagen, som hun gjorde. Richterin Torres citerede ikke kun min Amicus-brev… men også de tusinder af eed’erklæringer, som vi #RPHoldere havde indsendt, da hun afgjorde, at salget af #XRP på børser ikke overtræder værdipapirlovgivningen. Hun afgjorde, som vi krævede: „XRP selv er ikke et værdipapir“.”

John E. Deaton havde indsendt et Amicus-brev, hvor han repræsenterer 75.000 XRP-indehavere, der var involveret i beslutningen om programmatiske salg af XRP. Det er bemærkelsesværdigt, at dommen i sagen SEC vs. Binance også kunne have indvirkning på afgørelserne i sagen SEC vs. Coinbase – CNF rapporterede.

Vil CFTC tilsyn gavne XRP og kryptomarkedet?

XRP og det bredere kryptocurrency-marked kan drage fordel af den øgede deltagelse fra Commodity Futures Trading Commission (CFTC) af flere årsager:

  • Afkla-ring af værdipapirstatus: Klarlægning af debatten om, hvorvidt kryptovalutaer er værdipapirer, kunne åbne døren for XRP-spot-ETF’er og et bredere krypto-spot-ETF-marked.

  • Støtte til vigtige love: Øget deltagelse fra CFTC kunne understøtte vedtagelsen af Lummis and Gillibrand Responsible Financial Innovation Act, som ville give CFTC flere beføjelser inden for digitale aktiver i USA og fremme innovation, samtidig med at forbrugerne beskyttes.

  • Reducerede regu-latoriske byrder: Det kunne også mindske sandsynligheden for, at Digital Asset Anti-Money Laundering Act bliver lov, som foreslår strenge rammer for bekæmpelse af hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme for digitale aktiver inden for SEC’s kompetenceområde.

Top  XRPs pris udsættes for stærk volatilitet i de første uger af oktober

Responsible Financial Innovation Act, et tværfagligt lovforslag, ville give CFTC flere reguleringsbeføjelser for at støtte teknologisk udvikling og samtidig beskytte forbrugerne i USA.

I modsætning hertil sigter Digital Asset Anti-Money Laundering Act, udarbejdet af senatorerne Elizabeth Warren og Roger Marshall med støtte fra American Bankers Association, mod at anvende banklignende reguleringer på den digitale aktivindustri underlagt SEC.

Sammenfattende kan det siges, at retsafgørelser, der fastslår, at kryptovalutaer ikke er værdipapirer, styrker CFTC’s rolle, fremmer et mere innovationsvenligt miljø og muligvis letter godkendelsen af XRP-ETF’er samtidig med at reducerer de regulatoriske udfordringer – CNF rapporterede.

XRP Kursudvikling

XRP forbliver markant under 50- og 200-dages EMA’er, hvilket forstærker de nedadgående pris-tendenser.

En bevægelse over disse trendlinjer kunne tillade okserne at rette sig mod 50-dages EMA. En breakout over 50-dages EMA ville støtte yderligere bevægelse mod 200-dages EMA og $0,55-mærket.

Investorer bør nøje overvåge opdateringer vedrørende SEC-sager mod cryptocurrencies og SEC’s reaktion på Binance-beslutningen. Hvis XRP falder under $0.4650-mærket, kunne dette bane vejen for yderligere nedgang mod $0.45-marken.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button