AltcoinsBitcoinDeFiEthereum

IOTA Foundation støtter innovativt Web3-startups med 2,894 millioner dollars’midler – 5 nye modtagere offentliggjort

IOTA Foundation støtter innovationer inden for Web3

Die IOTA Foundation fortsætter med at fremme innovation inden for Web3 ved at støtte start-ups i branchen. Organisationen har for nylig annonceret fem nye modtagere af deres støtteprogram.

IOTA’s støtteprogram er nu i sin tredje fase, hvor der hidtil er blevet tildelt i alt 2,894 millioner dollars til 26 ansøgere.

En af de hurtigst voksende modtagere af støtte er MagicSea. Den handelsplatform, der benytter sig af IOTA-teknologien, har nu en samlet værdi på omkring 2 millioner dollars ifølge Defi Llama-data.

Nye modtagere i IOTA-støtteprogrammet

Blandt de nye modtagere i den tredje fase af programmet er DeFi-platforme (decentraliserede finansiering). Disse spænder fra udlån og NFT (ikke-udskiftelige token) markedspladser til SocialFi og Tooling.

ioLend

Der er endnu ikke meget information om ioLend, da det ikke har nogen hjemmeside og endnu ikke er aktiv på sin officielle konto på X (tidligere Twitter). Dog positionerer det sig som en platform, der fokuserer på at optimere udlån og likviditet. IoLend indsamler forskellige afkastmuligheder på forskellige netværk, og de tilgængelige data giver brugerne mulighed for at planlægge deres forretninger strategisk for at opnå optimale afkast. Plattformen skiller sig ud ved at have et avanceret risikostyringssystem og rentable sikkerheder.

Eco Forge Chronicles

Der er også kun få oplysninger om Eco Forge Chronicles, men det er en handels- og indtjeningsmarkedsplads, der sigter mod at fremme Web3-engagementet med sine Eco-Bound Token (EBT’er) og indløselige NFT’er. Hvad der adskiller platformen fra andre, er dens mål om at skabe et bæredygtigt økosystem for Web3-projekter, der ikke bruger ressourcer. Eco Forge Chronicles tillader indløsning af NFT’er til digitale varer. Med sit alsidige design, der er skræddersyet til projekter og udviklere med den tilpassede markedsplads skabelon, overgår den dog de gængse NFT-standarder.

Top  Solana vs. Ethereum: Erfahrener Händler erklärt, warum Solana der klare Sieger ist

Peppy

Peppy muliggør i øjeblikket permanent handel med Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) og Shimmer (SMR) med op til 100 gange gearing direkte gennem brugerens tegnebog. IOTA’s finansiering vil styrke det integrerede front-end i SYMMIO, der fungerer som en pålidelig clearingcentral for derivater. I modsætning til de sædvanlige SYMMIO-frontends, der henvender sig til professionelle handlere, henvender Peppy’s “Degen”-platform sig til private brugere inden for iGaming- og online gaming-nichen.

Protico

Protico er et DePIN-baseret socialt og datanetværk, der opererer inden for SocialFi-nichen. Ifølge den officielle hjemmeside etablerer platformen “den universelle ‘community’-niveau på enhver hjemmeside og app”. Med IOTA’s støtte kan Protico udvikle sin “Web3 Lobby” yderligere, en decentral platform til at forbinde community-rum og Web3-identiteter. Platformen beskytter sin infrastrukturens integritet med løsninger, der overholder GDPR-standards.

TokenLabs.Tools Audit

Endelig praler TokenLabs.Tools Audit med at være en “no-code Web3-platform”, der sigter mod at demokratisere oprettelsen og styringen af ERC-20 (Ethereum Request for Comment 20) tokens. Virksomheden er i øjeblikket ved at opbygge sin hjemmeside, men dens sociale medieplatform på X har været aktiv siden april i år. De fleste indlæg drejer sig om IOTA og opdateringer om deres projekt. Ifølge de hidtil offentliggjorte oplysninger tilbyder systemet “et sikkert, gennemsigtigt og brugervenligt økosystem til oprettelse, styring og audit af tokens uden avanceret teknisk viden”. IOTA har tidligere tildelt udvikleren af TokenLabs.Tools Audit, TokenLabs.Network, en lignende støtte tidligt i Grant-programmet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button