BitcoinDeFiEthereumFinanzen

Blockchain start-up tokeniserer US-Schatzanweisninger på Bitcoins L2-platforme for at fremme finansiel tilgængelighed og likviditet

Hamilton har annonceret tokeniseringen af US-schatzanvisninger på Bitcoins Layer-Two (L2) platforme og forklaret, at dette repræsenterer et betydeligt skridt i retning af at forene traditionelt finansvæsen med Bitcoins decentraliserede finanssektor (defi). Målet er at forbedre den økonomiske tilgængelighed og likviditet inden for Bitcoin-økosystemet.

US-Schatzanvisninger på Bitcoins L2s tokeniseret

Hamilton, en start-up specialiseret i tokenisering af reelle værdier (RWA), indledte tokeniseringen af US-schatzanvisninger på Bitcoin Layer 2 løsninger – Stacks, Core og BoB – den 4. juli 2024. Denne indsats understreger et afgørende skridt i integreringen af traditionelle finansinstrumenter med Bitcoin’s sikkerhed og gennemsigtighed.

Mere tilgængelige og handelbare aktiver

Tokeniseringsprojektet sigter mod at gøre statsstøttede aktiver mere tilgængelige og handelbare inden for Bitcoin’s defi-økosystem. Ved at udnytte Bitcoins L2 løsninger har Hamilton til Bitcoin.com News forklaret, at det sigter mod at forbedre skaleringen, reducere omkostningerne og øge likviditeten af disse aktiver. Hamilton fremhævede desuden en rapport fra Boston Consulting Group, der viser, at RWA-markedet forventes at nå 16 billioner dollars inden 2030 og understreger potentialet ved denne initiativ.

Brendon Sedo, en tidlig bidragyder til Core DAO, forklarede, at tokeniseringen af US-schatzanvisninger på Core-Chain er et betydningsfuldt skridt, der udnytter sikkerheden hos Bitcoin og skaleringen af Core til at udfylde kløften mellem traditionelt finansvæsen og Web3. Alexei Zamyatin, medstifter af BoB, understregede, at denne tokenisering udnytter både styrkerne ved Bitcoin og Ethereum for at fremme finansiel innovation.

CEO og medstifter af Hamilton, Kasstawi, udtalte: “Tokeniseringen af US-schatzanvisninger på BoB udnytter den kombinerede kraft af Bitcoin og Ethereum til at drive finansiel innovation og likviditet.” De tokeniserede skatzanvisninger vil snart være tilgængelige på Hamiltons platform, som annonceret torsdag. Kasstawi fortalte Bitcoin.com News, at kombinationen af Bitcoins sikkerhed med tokeniserede skatzanvisninger er en “historisk bevægelse mod økonomisk uafhængighed.”

Top  Bitcoin-kursen når nyt højdepunkt på næsten 50.000 dollar: Interesse for digitalvaluta er stigende

Hvad synes du om prægningen af US-schatzanvisninger på Bitcoin? Del dine tanker og meninger om dette emne i kommentarsektionen nedenfor.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button