BitcoinKrypto News

Bitcoin Kurs mit hoher Volatilität: Liquidationen in Millionenhöhe und strategische Schritte auf dem Markt

Bitcoin Kurs Volatilitet Fortsætter

De seneste dage har været præget af stor usikkerhed på Bitcoin markedet. Tidligt mandag faldt Bitcoin kursen til 54.200 USD, hvilket udligner weekendens gevinster, hvor den var på omkring 58.500 USD.

Bitcoin har oplevet store udsving og liquidationer de seneste timer, hvilket har sat sit præg på markedet.

Bitcoin forårsager liquidationer for over 100 millioner USD de seneste 4 timer

Selvom der søndag blev forsøgt en lovende genopretning, mødte Bitcoin stærk modstand, hvilket resulterede i et markant fald. Inden for kun fire timer oplevede markedet liquidationer på 113 millioner USD, herunder 70 millioner USD fra long-positioner og 42,64 millioner USD fra short-positioner. I alt blev der inden for de seneste 24 timer likvideret næsten 250 millioner USD i handler, hvilket peger på fortsatte urolige forhold.

Avinash Shekhar, grundlægger af krypto-børsen Pi42, gav i et interview med BeInCrypto indblik i markedets volatilitet. Shekhar forklarede:

“Bitcoin kursen er i en dragkamp mellem tyre og bjørne. Sælgere pressede kursen ned til næsten 53.500 USD den 5. juli, men lavere niveauer tiltrak køb fra tyre. Derefter pressede bjørnene kursen tilbage fra 58.300 USD den 8. juli til 54.200 USD.”

Metaplanet køber Bitcoin for at styrke sin position på markedet

I mellemtiden har Metaplanet, en japansk investeringsfirma, taget strategiske skridt for at styrke sin position på kryptomarkedet. Den 8. juli annoncerede de købet af 42,47 Bitcoin til en værdi af cirka 2,35 millioner USD.

Top  Xapo Bank lancerer en banebrydende USD og Bitcoin konto i Storbritannien

Dette skete efter at firmaet den 24. juni havde meddelt, at de ville udstede en obligation på 6,2 millioner USD for at styrke deres Bitcoin beholdninger. Målet er at forbedre Metaplanets finansielle stabilitet ved at integrere BTC som reserveaktiv. Firmaet ønsker at mindske risiciene, der er forbundet med Japans økonomiske udfordringer, herunder høj statsgæld og fortsat negative realrenter.

Potentielle salgspresser fra Mt. Gox investorer og den tyske regering

Der er tegn på, at Bitcoin adresser tilknyttet tyske myndigheder har overført 700 BTC til en ukendt “139PoP” adresse til en værdi af 40,47 millioner USD i løbet af weekenden. Den tyske regering har også foretaget betydelige overførsler til store børser som Coinbase, Bitstamp og Kraken efter beslaglæggelsen af 50.000 BTC tidligere på året fra film-piraterisiden Movie2k.

Balancen mellem optimism og forsigtighed på kryptomarkedet fortsætter med at danne grobund for diskussioner og spekulationer. Stemningerne peger dog mere på frygt, da Krypto Fear & Greed Index viser en værdi på 28, hvilket ligger i frygtzonen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button