BitcoinDogecoinEthereumKrypto NewsLitecoinRipple

Bitcoin Group SE fordobler krypto-eigenkapital til næsten EUR 165 mio. i 2023 – Læs om selskabets nylige præstationer og fremtidsudsigter

Bitcoin Group SE offentliggør årsrapport for 2023: Kryptoejendomsbeholdningen fordoblet til næsten 165 mio. euro

Herford, 11. juli 2024 – Bitcoin Group SE har i dag offentliggjort deres årsrapport for 2023. Året 2023 var præget af lav handelsaktivitet på grund af udfordrende eksterne forhold på finansmarkederne såsom høj inflation, stigende renter og geopolitiske spændinger.

Bitcoin Group SE opnåede i 2023 en omsætning på 7,8 mio. euro efter 8,3 mio. euro året før. Tilbagegangen skyldes hovedsageligt den lave handelsaktivitet, især i de første tre kvartaler, på handelsplatformen Bitcoin.de, der drives af datterselskabet futurum bank AG. Først med den markante genopretning af Bitcoin som den vigtigste benchmark for kryptovalutaer i fjerde kvartal 2023 begyndte handelsaktiviteten på Bitcoin.de at stige.

EBITDA for 2023 var på -1,8 mio. euro sammenlignet med 1,4 mio. euro året før. Ud over den generelt lave handelsaktivitet skyldes denne udvikling primært omkostninger til personale og især engangsomkostninger i forbindelse med den aflyste overtagelse af Bankhaus von der Heydt i maj 2023. Resultatet efter skat var 1,9 mio. euro mod -2,4 mio. euro året før. Den markante forbedring skyldes primært værdiforøgelser. Indtjeningen pr. aktie var 0,39 euro efter -0,48 euro pr. aktie året før.

Bitcoin Group har stadig en solid balance. Egenkapitalen steg i rapporteringsperioden på grund af stigningen i overskudsreserver og de højere værdiansættelser af kryptovalutaerne i beholdningen sammenlignet med året før, fra 73,3 mio. euro til 137,9 mio. euro. Nettokrypto-aktiverne steg ved årsafslutningen 2023 på grund af stigningen på kryptomarkedet til 164,8 mio. euro fra 70,8 mio. euro den 31. december 2022. Egenkapitalandelen var 74,7 % den 31. december 2023 (31. december 2022: 77,2 %). Likvide midler udgjorde 11,1 mio. euro efter 14,9 mio. euro ved årsafslutningen 2022.

Top  5 ting du skal vide, før du investerer i Solana: En dybdegående guide til den populære kryptowährung

“Vores stabile økonomiske situation giver os mulighed for at udbetale en dividend på 0,10 euro pr. aktie igen, som i de to foregående år. Vi vil fremsætte et tilsvarende forslag om udbytte på generalforsamlingen den 30. august 2024,” siger Marco Bodewein, bestyrelsesformand for Bitcoin Group SE.

På strategisk niveau lagde året fokus på den tekniske udvikling af Bitcoin.de-markedspladsen for at fortsætte med at tilbyde en simpel og pålidelig handelsmulighed for kryptovalutaer til den voksende brugerskare, der nåede omkring 1.055.000 brugere i rapporteringsperioden. Der blev ligeledes foretaget vigtige regulative beslutninger: I USA er der nu godkendelse af krypto-spot-ETF’er fra det amerikanske børstilsyn SEC, mens der i Den Europæiske Union er skabt en klar retlig ramme for håndtering af digitale aktiver.

“De regulatoriske beslutninger vil øge accepten af kryptovalutaer som en aktivklasse. Jeg er fast overbevist om, at vi med vores regulerede og seriøse service fortsat vil tiltrække institutionelle såvel som private kunder,” fortsætter Bodewein.

Efter de markante regulatoriske fremskridt og den voksende institutionelle deltagelse i 2023 står kryptoindustrien grundlæggende over for yderligere vækst. Interessen for kryptovalutaer og dermed handel svinger imidlertid meget afhængigt af en række eksterne påvirkninger, hvilket vanskeliggør prognosepræcisionen med henblik på hele 2024. Markedsudviklingen er fortsat udfordrende på grund af geopolitiske forhold samt dynamikken i reguleringen. Bestyrelsen for Bitcoin Group AG forventer derfor stabil omsætning for hele 2024 og forudser desuden en let positiv EBITDA.

Årsrapporten for 2023 er tilgængelig på bitcoingroup.com under Publikationer som en PDF-fil. Den engelsksprogede rapport vil være tilgængelig inden udgangen af juli 2024.

Om Bitcoin Group SE:

Bitcoin Group SE er en holdingselskab med fokus på innovative og disruptivt forretningsmodeller og teknologier inden for kryptovaluta og blockchain. Bitcoin Group SE ejer 100 % af aktierne i futurum bank AG, der driver en handelsplads for digitale valutaer som Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Litecoin, Dogecoin, Tron, Solana og Ripple under Bitcoin.de, samt 50 % af aktierne i Sineus Financial Services GmbH, en finansielt tilsynsfør finansielle tjenesteyder overvåget af BaFin.

Top  Bitcoin-Preis erreicht vorübergehend 44.000 US-Dollar und löst historischen Anstieg des Open Interest für Optionen aus.

Bitcoin Group SE er noteret på Düsseldorf-børsens primærmarked samt på alle andre tyske værdipapirbørser og XETRA (børskode: ADE, ISIN: DE000A1TNV91, WKN: A1TNV9). Yderligere information om Bitcoin Group SE kan findes på bitcoingroup.com.

Om Bitcoin.de:

Bitcoin.de er en i Tyskland godkendt handelsplads for kryptoværdier og samtidig en af Europas største kryptomidpladser med over 1.000.000 registrerede brugere. Efter mere end 10 års drift har Bitcoin.de ry for at være en af verdens sikreste kryptohandelsplatforme. Da brugerne ikke overfører euro til en fiducial konto, men nemt betaler fra deres bankkonto, er de euro, der bruges til handel, endda dækket af indskudsbeskyttelse. De kryptovalutaer, der administreres af Bitcoin.de, opbevares 98 % sikkert i kolde lommebøger. Som den første og hidtil eneste Bitcoin-handelsplads i verden lader Bitcoin.de kundekontoerne årligt revideres af et offentligt udnævnt tysk revisionsfirma (aktuelt testdato 05. februar 2024). Udover Bitcoin (BTC) kan Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Litecoin (LTC), Dogecoin (DOGE), Tron (TRX), Solana (SOL) og Ripple (XRP) handles med euro på Bitcoin.de.

Kontakt:
Bitcoin Group SE
Marco Bodewein
Luisenstraße 4
32052 Herford
E-mail: ir2024@bitcoingroup.com
Telefon: +49.5221.69435.20
Telefax: +49.5221.69435.25
Hjemmeside: www.bitcoingroup.com

Investor Relations Kontakt:
CROSS ALLIANCE communication GmbH
Susan Hoffmeister
Tlf .: +49.89.1250903-30
E-mail: sh@crossalliance.de
Hjemmeside: www.crossalliance.de

Artiklen er baseret på en pressemeddelelse fra EQS News Group AG og er ikke en guide til investeringsbeslutninger. Husk altid at foretage din egen research og konsultere en finansiel rådgiver, inden du træffer investeringsbeslutninger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button