AltcoinsCardanoDogecoinRipple

CF Benchmarks og CME Group lancerer nye referencekurser og realtidsindeks for Ripple og Internet Computer

CME Group og CF Benchmarks lancerer nye referencekurser for Ripple og Internet Computer

CME Group, verdens største derivatbørs, og CF Benchmarks, en førende udbyder af kryptovalutaindekser, vil sammen tilbyde nye referencerenter og realtidsindeks for Ripple og Internet Computer fra den 29. juli.

Om CME Group

CME Group er en global markedsplads for handel med et bredt udvalg af derivater, herunder futures og optioner. Virksomheden faciliterer handel med en række aktiver, herunder råvarer, valutaer, aktieindekser og nu også kryptovalutaer.

Om CF Benchmarks

CF Benchmarks er en førende udbyder af kryptovalutaindekser, der leverer pålidelige og gennemsigtige data til kryptovalutamarkederne. Virksomheden er kendt for at levere nøjagtige og pålidelige prisdata til investorer og institutioner.

Nye referencekurser og realtidsindeks

Fra den 29. juli vil CME Group og CF Benchmarks lancere nye referencekurser og realtidsindeks for Ripple og Internet Computer. Disse referencerenter og indeks vil give investorer og handlende mulighed for at følge udviklingen i disse to populære kryptovalutaer nøjagtigt og pålideligt.

Hvad betyder det for markedet?

Den lancering af nye referencekurser og realtidsindeks for Ripple og Internet Computer vil give investorer og handlende bedre indsigt i disse kryptovalutaers præstationer og udvikling. Dette kan hjælpe med at øge tilliden til markedet og tiltrække flere investorer til disse aktiver.

Sammenfatning

Sammenlægningen af CME Group’s globale markedsplads for derivater med CF Benchmarks’ pålidelige datalevering skaber et spændende nyt kapitel for Ripple og Internet Computer. Investorer og handlende kan se frem til at få bedre adgang til nøjagtige og pålidelige oplysninger om disse to kryptovalutaer fra den 29. juli og fremefter.

Top  Indien blokerer adgang til offshore crypto børser: Binance, Kucoin, OKX og andre på listen

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button