BitcoinKrypto News

Bitcoin-baseret protokol Hermetica lancerer USDH – den første syntetiske dollar på Bitcoin’s første lag

Hermetica lancering af USDH på Bitcoin L1

Hermetica, et dezentral finansprotokol baseret på Bitcoin, har netop lanceret sin BTC-støttede syntetiske dollar, USDH, på Bitcoin’s første lag (L1).

Hvad er Hermetica?

Hermetica er et dezentral finansprotokol, der er designet til at bringe de mange fordele ved blockchain-teknologi til det traditionelle finanssystem. Protokollen giver brugerne mulighed for at handle med forskellige syntetiske aktiver, herunder aktier, obligationer, valutaer og råvarer, alt sammen på en desentraliseret platform.

Introduktion til USDH

USDH er en syntetisk dollar, som er fuldt understøttet af Bitcoin. Dette betyder, at for hver USDH-token i omløb, holdes en tilsvarende mængde Bitcoin i reserve. Dette giver brugerne mulighed for at handle med en dollar-stabil valuta, mens de stadig nyder fordelene ved Bitcoin’s sikkerhed og gennemsigtighed.

Lanceringen på Bitcoin’s første lag

Ved at lancere USDH på Bitcoin’s første lag (L1) får brugerne adgang til en mere effektiv og sikker handelsoplevelse. Dette skyldes de lave transaktionsgebyrer og den høje sikkerhed, som Bitcoin’s blockchain tilbyder.

Konklusion

Hermetica’s lancering af USDH på Bitcoin L1 markerer en vigtig milepæl for protokollen og for dezentral finans som helhed. Med muligheden for at handle med en dollar-stabil valuta på en desentraliseret platform, er Hermetica med til at åbne op for nye og spændende muligheder for brugerne.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Bitcoin reagerer med tab på amerikanske inflationsdata - Rebound allerede en dag senere - Kryptoaktier igen efterspurgte efter salgsvågen

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button