Finanzen

Sentient Labs sikrer imponerende 85 millioner dollars i finansieringsrunde: Vil demokratisere AI med blockchain-teknologi

Sentient Labs, et start-up baseret i De Forenede Arabiske Emirater, har succesfuldt rejst 85 millioner dollars i en såkaldt Seed-finansieringsrunde. Finansieringsrunden blev ledet af Peter Thiels Founders Fund og Pantera Capital, med yderligere deltagelse af Framework Ventures. Sentient Labs skiller sig ud ved at kombinere decentraliserede blockchain-funktioner med topmoderne AI-teknologi med det formål at udfordre eksisterende normer og skabe en mere inkluderende fremtid for kunstig intelligens.

Klassificering og Optimering af Data

Sentient Labs, et start-up i De Forenede Arabiske Emirater i skæringspunktet mellem blockchain og kunstig intelligens (AI), har for nylig sikret imponerende 85 millioner dollars i en Seed-finansieringsrunde. Finansieringsrunden blev ledt af Pantera Capital og Peter Thiels Founders Fund, med deltagelse af Framework Ventures. Blandt de øvrige strategiske investorer var Arrington Capital, Canonical, Dao5, Delphi, Dispersion, Ethereal, Folius, Foresight, Hack VC og Hashkey.

Start-up’et annoncerede, at deres mission er at demokratisere udviklingen af AI, støtte menneskeheden ved at opfordre ingeniører til at bidrage til opgaver som dataklassificering og -optimering. Under ledelse af Sandeep Nailwal, medstifter og administrerende direktør for Polygon Labs, samt forskerne Pramod Viswanath og Himanshu Tyagi, stræber Sentient Labs efter at skille sig ud fra andre blockchain-baserede AI-programmer. I modsætning til andre AI-programmer, der er “blot kopier”, lover start-up’ets platform, som er bygget på Polygon, innovation og differentiering.

“Vi er ikke bare et andet AI-projekt. Vi opbygger gennem blockchain en åben verden for at opnå gennemsigtighed og retfærdighed. Når vores AI bliver brugt, vil enhver, der har bidraget, blive belønnet gennem blockchain-protokollen”, forklarede Tyagi, en af de medstifterne bag start-up’et.

Sentient Labs planlægger angiveligt at lancere et tekstnetværk inden for de næste to måneder, som præsenterer deres koncept, der integrerer AI og digitale valutaer. Start-up’et argumenterer for, at succesen med dette venture kan få en betydelig indflydelse på AI-industrien og tilbyde et alternativ til modeller leveret af teknologigiganterne.

Top  Ripple er en af CNBS's topfintech-virksomheder sammen med PayPal og Revolut, ifølge CEO Monica Long.

Ved at kombinere decentraliserede blockchain-funktioner med AI sigter Sentient Labs mod at forstyrre status quo og muliggøre en mere inkluderende fremtid for kunstig intelligens.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button