EthereumKrypto NewsRipple

SEC aflyser vigtigt møde med Ripple Labs – XRP-entusiasterne mister optimismen

SEC aflyser vigtigt møde med Ripple Labs

I en overraskende vending har den amerikanske børsmyndighed SEC aflyst det møde, der var planlagt til den 18. juli – hvor den løbende retssag mod Ripple (XRP) åbenlyst skulle have været drøftet – uden nogen form for begrundelse.

Inden for fællesskabet har denne aflysning skabt skuffelse og spekulationer, mens markedsdeltagere spekulerer i, at aflysningen kan skyldes det nært forestående godkendelsesproces for Ethereum-ETF’er, hvis handel er planlagt til at begynde den 23. juli.

I følge rapporter havde det aflyste møde fire vigtige punkter på dagsordenen, herunder løsning af administrative procedurer, midlertidige forhindringer og løsning af retssager.

XRP-kursen falder igen efter aflysningen

Mens handlende spekulerede i en løsning mellem SEC og Ripple Labs, oplevede XRP-kursen en nedgang på 10 procent efter meddelelsen om aflysningen og handles nu på 0,55 dollars. Handelsvolumenet steg samtidig med 20 procent, hvilket tyder på øget interesse fra handlere.

Til trods for korrektionen er det åbne interesse for XRP-tokenet på et lokalt højdepunkt, hvilket giver XRP-investorer håb.

Konklusion om aflysningen af SEC-mødet

Meningerne om SEC’s hensigter med aflysningen er delte. Mange eksperter tror dog, at myndigheden måske har brug for mere tid til forhandlinger eller til at håndtere nye udviklinger.

Yassin Mobarak fra Dizer Capital spekulerede i en mulig løsning, mens den tidligere SEC-advokat Marc Fagel forklarede, at sådanne spekulationer gentagne gange har vist sig at være ubegrundede.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button