AltcoinsBitcoinEthereum

Franklin Templeton lobt Solana-Blockchain für Solidität und starkes Wachstum – Zulassung von Ether-ETFs könnte Tür für weitere Krypto-ETFs öffnen

Franklin Templeton har rost Solana-blockchain for dens soliditet og stærke vækst. Analysatorer fra Bloomberg mener, at godkendelsen af ​​Ether-ETF’er har åbnet døren for flere krypto-ETF’er.

Solana (SOL) ETF’en har fået et boost efter Franklin Templetons ros for dets blockchain. Templeton sammenlignede Solana med branchens store spillere såsom Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH), og fremhævede væksten, høje gennemløb, monolitik og arkitektur.

Templetons kommentar som en af de første udstedere af Spot Bitcoin ETF’er er betydningsfuld for økosystemet. Bloomberg Intelligence-analytiker Eric Balchunas antydede, at godkendelsen af Ether-ETF’er vil åbne vejen for flere Altcoin-ETF’er.

VanEck har ansøgt om godkendelse af den første Solana-ETF i USA, men en GSR-analyse tyder på, at Solana ikke opfylder de grundlæggende krav for en ETF-godkendelse. SEC har klassificeret SOL som værdipapir i deres sag mod Binance.

Head of Digital Assets Research hos VanEck, Matthew Sigel, forklarede, at beslutningen om at ansøge om Solana-ETF’en var baseret på reguleringer og tekniske aspekter. Han mener, at Solanas dezentralisering og blockchain-egenskaber ligner Ethereums og at en Solana-ETF har lige så stor chance på markedet som enhver anden ETF.

Ved redaktionens afslutning blev SOL handlet til $169 efter en stigning på 4% i de sidste 24 timer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  De bedste kryptovalutaer at investere i lige nu

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button