AnalyseBitcoin

Topchef fra BlackRock taler om digitale formuer på verdens største Bitcoin-konference

BlackRock-chef taler på Bitcoin-konference i Nashville

Introduktion

På den største Bitcoin-konference i verden, der fandt sted i Nashville, talte Robert Mitchnick, chef for digitale aktiver hos BlackRock den 25. juli. Hans tale på hovedscenen tiltrak sandsynligvis stor opmærksomhed på konferencen.

BlackRock’s tilstedeværelse

BlackRock, et af verdens største investeringsfirmaer, har længe haft et øje på digitale aktiver, herunder Bitcoin. Som chef for digitale aktiver har Mitchnick sandsynligvis en stor indflydelse på BlackRock’s strategi inden for dette område.

Emner diskuteret

Det er ikke klart, hvilke emner Robert Mitchnick berørte i sin tale på konferencen. Dog er det sandsynligt, at han diskuterede BlackRock’s syn på Bitcoin og andre digitale aktiver samt firmaets fremtidige planer på dette område.

Konklusion

Med BlackRock’s deltagelse på Bitcoin-konferencen og Robert Mitchnick’s tale som chef for digitale aktiver, er det tydeligt, at selv de største traditionelle investeringsfirmaer begynder at interessere sig for den digitale valuta-verden. Det vil være interessant at se, hvordan BlackRock og lignende firmaer udvikler deres strategier på dette område i fremtiden.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Binance udvider sit kryptopar-muligheder i Japan - kan de lykkes, hvor andre har fejlet?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button